Localret i la Diputació de Barcelona presenten el projecte per dotar d’infraestructures TIC tres polígons industrials de Sant Feliu de Llobregat

El Consorci Localret i la Diputació de Barcelona han presentat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat el projecte executiu d’infraestructures soterrades de telecomunicacions troncals per a xarxes de fibra òptica que pretén dotar d’aquesta infraestructura els polígons industrials de Pla-Grases, Matacàs-Armenteres i Masor-Multindus.

El projecte presentat defineix les actuacions necessàries per a la construcció de l’obra civil troncal ( 2.916 m.l ) que permetrà l’estesa posterior de xarxes de fibra òptica per part de diferents operadors de telecomunicacions. Entre les característiques principals d’aquest estudi cal destacar que es valoritza l’aprofitament de les infraestructures existents de titularitat municipal (1.475 m.l), així com l’aposta per la tècnica constructiva de la “microrasa” en l’execució de l’obra nova. D’aquesta manera es redueixen els costos econòmics i l’impacte ambiental i es minimitzen les molèsties als ciutadans.

Aquesta actuació forma part del projecte de rehabilitació i la millora de les infraestructures dels sectors industrials del municipi, que pretén entre d’altres objectius, establir accions concretes relacionades amb les polítiques d’ “Smart Cities” i la millora de la connectivitat a les empreses.

El Consorci Localret, que aplega més de 800 ens locals catalans per a l’impuls de les TIC, ha elaborat el Projecte presentat en el marc del règim regulador del catàleg de serveis 2014 del Pla “Xarxes de Governs Locals 2012-2015″ de la Diputació de Barcelona i d’acord al Conveni de col•laboració interadministrativa signat entre ambdues entitats.


Font: Localret
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top