Manlleu obre una nova plataforma de ciutat intel·ligent on consultar dades en temps real

L'Ajuntament de Manlleu aposta per convertir Manlleu en una Smart City per millorar la gestió dels serveis municipals a través de l'ús de les noves tecnologies. Les ciutats intel·ligents guanyen en eficiència de recursos, redueixen costos, estalvien energia i milloren els serveis i la qualitat de vida de la ciutadania.

A la plataforma hi trobem dades de quatre àmbits: Qualitat de l’aire, plataforma Smart Region amb dades de sensors de diferents serveis, eficiència energètica i residus i neteja viària. 

Des d’aquesta plataforma la ciutadania pot controlar tota l’evolució de la despesa energètica municipal o el consum d’aigua del municipi i obtenir les dades en format obert i reutilitzable. Es pot consultar també en temps real la qualitat de l’aire de Manlleu directament des d’un visor o consultant dades en un mapa d’informació, via sensors integrats amb la Plataforma Smart Region DIBA (Sentilo). La ciutadania pot controlar en temps real les rutes que realitza el servei de neteja viària i de recollida d’escombraries i veure la petjada de carboni que deixen els seus vehicles. 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top