Mapei actualitza els continguts del seu quadern tècnic sobre Aïllament tèrmic

‎Si encara no coneixes el sistema constructiu MAPETHERM ara hi ha una bona ocasió per a això. Mapei ha actualitzat els continguts del seu quadern tècnic sobre Aïllament tèrmic.

El Quadern Tècnic forma part de les certificacions de sistema previstes en les directrius europees, amb l'objectiu de difondre el coneixement dels sistemes d'aïllament tèrmic per l'exterior (ETICS - External Termal Insulation Composite System) i de donar respostes precises sobre aquells aspectes relatius a les seves prestacions, als materials que els constitueixen, a la correcta forma de col·locació i de disseny, els punts crítics, a la normativa vigent, a més d'intentar simplificar alguns conceptes físics relacionats amb aquesta.

Algunes nocions generals hauran de verificar d'acord a les informacions i directrius de les eventuals regulacions i normes de cada país. La prestació energètica d'un edifici ve determinada principalment per les prestacions aïllants de tota la envoltant. Un aïllament tèrmic eficient dels edificis ha de tenir com a objectiu el garantir una temperatura correcta no només de l'aire, sinó també dels murs, dels paviments i dels sostres. La sensació de fred, de fet, deriva d'una baixa temperatura ambiental, però també d'una baixa temperatura dels elements de protecció tant horitzontals com verticals. La sensació de confort passa perquè els murs assoleixin una temperatura prou alta i per evitar que es refredin, per a això cal aïllar-los, aplicant sobre ells un "abric calent" com a aïllant.

Link al quardern tècnic 👉 AQUÍ 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top