Mapei celebra aquest any el seu 30 Aniversari

Gràcies a la col·laboració i el contacte diari amb prescriptors, distribuïdors i aplicadors se celebra a 2021 la implantació fa trenta anys del major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció a Espanya.

Mapei compta en l'actualitat amb 170 empleats repartits entre la seu corporativa de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), els seus centres productius d'Amposta (Tarragona), Cabanillas de el Camp (Guadalajara), i els seus magatzems a Onda (Castelló) i Palma de Mallorca (Illes Balears).

L'empresa fundada a Milà el 1937 i que opera a Espanya des de 1991, posseeix actualment les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001, compta amb més de 10.500 empleats (El 12% treballa en els seus 31 centres de R + D), 83 fàbriques en 36 països i 90 filials a 57 països. Serveix més de 25.000 tones diàries de les seves 5.000 productes a més de 67.000 clients i factura per això més de 2.800 milions d'euros anuals. Mapei ajuda als prescriptors en la realització de tot tipus de projectes innovadors i sostenibles mitjançant certificats LEED, BREEAM, DGNB, VERD, etc. i ofereix assessorament i informació a través de el departament de servei tècnic, l'extensa xarxa nacional de caràcter tècnic comercial i la web www.mapei.es a arquitectes, enginyers, contractistes i promotors.


Trajectòria a Espanya

A la fi de 1991, es va constituir la societat, amb seu central a Alcorcón (Madrid). Un any després, Badalona (Barcelona) va albergar la primera estructura comercial de la firma, que en els seus orígens es limitava a un treball de promoció i introducció dels productes per a la col·locació de paviment lleuger. El 1995, Mapei va obrir nous magatzems en les zones estratègiques de Palma de Mallorca (1996) i Onda, a Castelló (1997). El 1997 Mapei va adquirir una societat productiva anomenada Hidro Recobriments, especialitzada en la producció de morter monocapa. Després d'un període de rodatge, la firma va decidir realitzar ampliacions en la planta de producció per permetre la producció d'adhesius en pols tals com Keraset, Kerabond i Keraflex i, a el mateix temps, continuar amb la producció de la línia monocapa, i tot el rang de morters tècnics de el grup. El 1998, les dues societats es van fusionar sota la denominació de Ibermapei. A la fi de 2000 i després el continu creixement de l'estructura de l'empresa, la seu central de Ibermapei va ser traslladada a Barcelona i, des de juliol de 2012, se situa a Santa Perpètua de Mogoda, on disposa de 3.750 m2 que inclouen oficines, magatzem , aula de formació, showroom i taller. En 2018 va fer un pas important amb la incorporació de l'empresa especialitzada en la fabricació de membranes líquides per a la impermeabilització Tecnopol.


Compromís amb el sector i la societat

Mapei manté una important presència i compromís amb el sector de la construcció, la sostenibilitat i la societat mitjançant un conjunt d'iniciatives que transcendeixen a la pròpia activitat industrial, com són la creació del Premi Mapei d'arquitectura sostenible, que en breu convocarà la seva cinquena edició . La participació activa en les principals associacions de el sector entre les que es troben Andimac, Anfapa, ASA i GBCe per citar només algunes. I el patrocini de diferents activitats culturals i esportives en disciplines com el Futbol, Ciclisme, Triatló i Golf.

A més col·labora activament en estudis i investigacions universitàries, i realitza un ingent esforç en donar a conèixer les seves múltiples materials i solucions constructives, mitjançant formacions desenvolupades pels tècnics de l'empresa i de manera conjunta amb les escoles, universitats i associacions de el sector.

Després de trenta anys de singladura Mapei vol agrair als autèntics protagonistes de l'evolució i creixement de l'empresa a Espanya, que no són altres que tots els prescriptors, distribuïdors i aplicadors que han col·laborat amb ells al llarg d'aquests anys.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top