MAPEI col·labora amb el Servei d'Infraestructures Esportives de la Generalitat Valenciana i la Càtedra de l'Esport de la Universitat Politècnica de València en l'elaboració de la "Guia de reparació de pistes poliesportives"

‎Des de la Direcció General d'Esport i en el marc de la Càtedra d'Estudis Esportius desenvolupada conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, s'ha impulsat l'edició d'una sèrie de publicacions tècniques en matèria d'infraestructures esportives, amb l'objectiu de facilitar a tècnics i gestors l'elaboració de projectes i plecs per ampliar, millorar, modernitzar, adaptar, adequar o reforçar instal·lacions esportives.

La primera publicació monogràfica de la sèrie tracta sobre les solucions tècniques per reparar pistes poliesportives, tema en el qual Mapei atresora un ampli coneixement i diferents certificacions oficials, com els de la Federació internacional de Tennis o la Federació Espanyola de Bàsquet, entre altres.

Mapei s'ha implicat àmpliament en la generació de el document aportant diferents solucions constructives a les patologies més comunes que experimenten aquestes instal·lacions.

A més, aquest monogràfic té un valor especial a l'ésser el primer d'una col·lecció que es publicarà íntegrament en format digital i estarà a disposició de tots els interessats en la matèria.

Link al Monogràfic: AQUÍ
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top