Mapei destaca la popularitat de ULTRABOND P990 1K

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, vol destacar la popularitat guanyada al mercat per ULTRABOND P990 1K, l'adhesiu per paviments de fusta més popular que hi ha en la seva gamma d'adhesius pel que fa a prestacions i avantatges.

ULTRABOND P990 1K és un adhesiu de base poliuretànica monocomponent, lliure de dissolvents i amb baixíssimes emissions de substàncies orgàniques volàtils (VOC), certificat per el GEV amb el EC1 R Plus i apte per a tot tipus de parquet massís preacabat i matxembrat, així com per tots els tipus de format i espècies de parquet multicapa amb aplicació sobre tots els suports, tant absorbents com no absorbents. És també un adhesiu a base de resina poliuretànica higroendurent segons la tecnologia desenvolupada en els laboratoris de Mapei.
 

Reutilitzable en usos posteriors

Aquest adhesiu de Mapei és idoni per a l'aplicació sobre calefacció radiant i està preparat per a l'ús, ja que no necessita enduridor ni barreja. La presentació de ULTRABOND P990 1K permet que el producte sigui reutilitzable en usos posteriors. També és fàcil d'aplicar a baixes temperatures gràcies a la seva baixa viscositat i obté un rendiment del 20-30% superior als productes tradicionals bicomponents.
ULTRABOND P990 1K confereix a més una òptima transferència al revers del material a installar, ja que manté la cresta de l'adhesiu a pesar de la seva baixa viscositat. Pot ser utilitzat per aplicadors allèrgics als productes epoxi-poliuretans i està lliure de dissolvents que presenten olors molestos.


Versatilitat

Amb un llarg temps obert (110 min), els seus fins a tres hores de possibilitat de correcció i la seva elasticitat (180%) fan que sigui el producte preferit per a la majoria dels aplicadors habituats al encolat del parquet.
Juntament amb tots els productes dels sistemes Mapei per a la installació i protecció del parquet, des de la reparació de soleres i suports, tractaments per a barreres d’humitat i consolidats, sense oblidar els productes per a la reparació i anivellació de suports i fins a la completa gamma de productes per a l’acabat i la protecció dels paviments de fusta, ULTRABOND P990 1K facilita que la selecció dels productes Mapei sigui, sens dubte, l'opció més segura i preferida pels installadors més exigents.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top