Mapei, empresa convidada del proper seminari en línia de CYPE

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, és una de les empreses convidades, al costat de Lumelco, en el seminari en línia que CYPE celebra el proper 10 de maig i que s'emmarca en un conjunt de seminaris tècnics sobre solucions constructives eficients per als quals la companyia ha volgut comptar amb els principals fabricants del sector.

Tal com assenyala Pedro A. Madera, Product Specialist Construcció i encarregat de la ponència, l'objectiu de la companyia és "donar a conèixer el sistema HPC Floor d'Mapei, un sistema nou de reforç de forjats mitjançant morters d'ultra-alta resistència armats en massa amb fibres metàl·liques estructurals aplicats a baix espessor i actuant només per la zona superior, que ofereix una alternativa molt avantatjosa respecte als sistemes de reforç tradicionals ".


Morters d'ultra-alta resistència

En el seminari es simularà el reforç que s'ha de fer en un forjat com a conseqüència de la col·locació de maquinària pesada, una intervenció que, segons Madera, requereix prèviament "conèixer el forjat sobre el qual es va a actuar, tipologia, secció, qualitat dels materials, disposició d'armats i quantia, així com el plànol en planta del forjat, geometries, llums, separació entre pòrtics, etc."

Un procés, així mateix, en el qual Madera insta els tècnics a utilitzar el sistema HPC Floor de Mapei, basat en l'ús de morters d'ultra-alta resistència, reforçats amb fibres estructurals i entre les propietats destaquen el reforç a flexió positiva i negativa sense la necessitat d'armadura addicional; uns baixos gruixos (de 10 a 40 mm); una adhesió total al sostre existent; una gran millora de l'estat límit de servei de deformacions i vibracions; una actuació només per la part superior del forjat i una senzilla posada en obra sense necessitat de mà d'obra especialitzada. "Tot això, sense oblidar -puntualitza Madera-que, unit als murs perimetrals, mitjançant ancoratges, HPC Floor actua com diafragma rígid de l'edifici en zona sísmica".

Al final de la jornada es realitzarà un exemple pràctic per part de CYPE mitjançant l'ús dels programes de gestió.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top