Mapei finalitza 2018 amb zero accidents laborals

La prevenció laboral i el compliment de les normes de seguretat són la clau per aconseguir que no es produeixin accidents laborals, tant en el sector de la construcció, en tot tipus d'activitat professional en general i en l'àmbit industrial especialment. En 2018 Mapei va aconseguir finalitzar l'any amb la xifra de "0 accidents laborals", fita que no s'aconseguia des de 2013.

Segons paraules de Francesc Busquets director general de Mapei aconseguir aquest excel·lent resultat en seguretat i prevenció és una cosa que no està a l'abast de totes les organitzacions i hem de felicitar per això. És un gran assoliment per part de tots, aconseguit sota la supervisió i lideratge dels responsables de seguretat i d'operacions. Per aconseguir aquest objectiu no es va tractar només de continuar i desenvolupar uns procediments de seguretat, sinó d'haver assumit la cultura de la prevenció laboral en tota la cadena de valor de la companyia.

La teoria i la normativa són eines bàsiques, però la focalització i actitud de tot l'equip de persones que formen Mapei són claus per aconseguir que no es produeixin accidents laborals; per això i davant la possible relaxació de l'activitat que puguin conduir a descuits i succeir nous accidents, Francesc Busquets demana que es mantingui l'actitud i focalització contínua sobre la seguretat i la prevenció en 2019.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top