Mapei ha participat un any més en Domotex

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, ha participat de nou en Domotex, la fira internacional de referència per a paviments resilients i tèxtils que va tenir lloc del 12 al 15 de gener a Hannover (Alemanya).

Mapei va estar present a través d'un imponent i innovador estand, on va presentar nous productes i els seus sistemes més complets a l'hora d'instal•lar paviments resilients i tèxtils, així com paviments de fusta. Tot això, en paraules d'Angelo Nobili, director de la línia d'Paviments Resilients i Esportius del Grup, "per mostrar al visitant professional com, amb un únic sistema, podem obtenir un gran nombre de solucions per a paviments, algunes més habituals i algunes altres totalment desconegudes". Una posada en escena, així mateix, que va demostrar com els sistemes LVT de Mapei serveixen per instal·lar revestiments resilients i tèxtils tant en paviments com en parets, fins i tot en gran format, en una gran diversitat d'usos.
 

Solucions fiables, duradores i segures

Mapei també ofereix solucions completes per a la instal·lació i l'acabat de sòls de fusta en tot tipus d'entorns, residencial, públic i esportiu, ja siguin interiors o exteriors, i va donar bona mostra d'això en Domotex. Precisament per al sector esportiu, Mapei proposa acabats especials específicament desenvolupats per marcar i pintar àrees de joc en superfícies esportives de fusta.

En termes generals, la creació d'un paviment adequat, fiable i durador mai ha de passar per alt la importància de crear el substrat més adequat. Per aquesta raó, Mapei va presentar en el marc del saló solucions específiques, morters i productes autonivellants que ajuden a formar soleres que compleixin amb els diversos requisits tècnics i de rendiment, que sovint varien segons l'àrea d'ús.

Cal destacar també que nombrosos dels productes exposats per Mapei en Domotex 2018 han estat certificats com EMICODE EC1 i EMICODE EC1 PLUS per la seva baixa emissió de compostos orgànics volàtils (VOC) per GEV, l'associació que controla les emissions dels productes de paviments , adhesius i materials utilitzats en la indústria de la construcció.
 

Les novetats

A Domotex 2018, Mapei va destacar dos productes en particular: TOPCEM, un aglutinant hidràulic de encongiment controlat, d'enduriment normal i d'assecat ràpid per a soleres flotants i adherides a lloses antigues i llest per barrejar, i TOPCEM AVIAT, un morter amb alta conductivitat tèrmica per a soleres flotants i adherides, d'enduriment normal i assecat ràpid, classe C30-F6 segons la norma EN 13813.

En l'àmbit de productes autonivellants, Mapei va mostrar els avantatges de Planex HR i Planex HR MAXI, compostos de allisament i anivellament d'assecat ràpid, resistents a la humitat, que s'apliquen en capes d'1 a 10 mm de gruix i de 2 a 20 mm de gruix, respectivament, per compensar les diferències de gruix en substrats interns i externs nous i vells. Mapei també presentarà el compost a punt per allisar i anivellar PLANIPREP 4 LVT, que permet anivellar substrats de ceràmica i pedra amb línies de beurada abans d'instal•lar paviments resilients i tèxtils. Finalment, la companyia exposarà el compost d'anivellament autoanivellant. ULTRAPLAN FAST TRACK, ideal per anivellar i eliminar les diferències de gruix d'entre 1 i 10 mm en substrats interns nous i antics per facilitar la instal·lació de tot tipus de sòls.


Més sistemes LVT

Domotex 2018 també va servir com a marc per presentar altres sistemes per a la instal•lació de revestiments de paret LVT en dutxes i ambients humits, com són l'adhesiu ULTRABOND ECO MS 4 LVT / WALL, el nou compost d'unió KERAPOXY 4 LVT i l'acabat antilliscant MAPECOAT 4 LVT; MAPECOAT WET & DRY R11, un acabat transparent i protector per a tot tipus de pisos resilients i que s'uneix a MAPECOAT 4 LVT per completar la gamma de solucions antilliscants per a paviments i revestiments de parets LVT; sistemes per a la instal·lació de resilients i tèxtils en hotels, com la tecnologia FAST TRACK READY, que permet reduir els temps d'instal·lació i les interrupcions que, a més, són fàcils d'aplicar, poden integrar-se entre si i garanteixen excel·lents resultats; solucions i sistemes per instal•lar paviments de fusta com són ULTRABOND, ULTRABOND ECO S968 1K, ULTRACOAT OIL COLOR i ULTRACOAT TOP DECK OIL, o ULTRACOAT SPORT SYSTEM per a superfícies esportives de fusta, una gamma que inclou sistemes com ULTRACOAT SPORT SYSTEM, ULTRACOAT PREMIUM BASE, ULTRACOAT HT SPORT i ULTRACOAT SPORT COLOR.

Mapei opera a Espanya des de l'any 1991 oferint actualment els seus 16 línies de productes i brindant assessorament tècnic i informació a través del seu web: www.mapei.es

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top