Mapei i l'EPSEM bequen els millors expedients del Grau d'Enginyeria de Mines

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, va lliurar una de les beques a l'Alumnat Destacat del Grau d'Enginyeria de Mines de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya ( UPC). Ho va fer a primers de maig a les dependències de la UPC Manresa en qualitat d'empresa patrocinadora dels premis que busquen reconèixer els millors expedients dels estudiants que inicien els seus estudis del Grau en Enginyeria de Mines, una col·laboració subscrita el passat mes de juny.


Beca del tercer classificat

En l'acte de lliurament, Marc Benito, director de divisió UTT (Underground Technology Team) de Mapei Spain, va ser l'encarregat de representar a la companyia i de lliurar a Roger Gaona Boixader el tercer premi, dotat de 800 €. Gahona Boixader és estudiant de primer curs del Grau en Enginyeria de Mines, condició que comparteix amb els altres dos guardonats, Arnau Martínez Alcalá i Eudald Vallicrosa Pou, premiats amb 2.000 € i 1.200 €, respectivament.

L'acord subscrit per la ETSEM i diverses empreses i institucions del sector de la mineria, a més de Mapei, ratifica un cop més el compromís de la signatura amb els futurs professionals del sector, cosa que per a Benito és, a més, un privilegi. "Seguir de prop el seu progrés és tot un al·licient, però és que, a més, palpar de primera mà les seves inquietuds i les seves idees de millora, ser testimonis de com evolucionen al llarg del grau és un honor que molts dels tècnics de Mapei tenen el privilegi de conèixer de primera mà a través del treball colze a colze que realitzen amb degans, doctors, professors i sobretot estudiants universitaris", apunta Benito.


Transferència del coneixement

Els premis, la primera edició s'ha posat en marxa aquest curs 2017-2018, s'han concedit als tres estudiants del Grau en Enginyeria de Mines amb millor nota d'accés procedents de Batxillerat, un requisit, el de l'excel•lència, que segons el professor de la UPC Lluís Sanmiquel "busca generar un impacte positiu més intens en alumnes de Batxillerat i cicles formatius ". Els premis que estava previst concedir-se als tres estudiants, també matriculats en aquest grau, provinents de cicles formatius de grau superior han quedat deserts.

El també investigador del Departament d'Enginyeria Minera, Industrial i TIC de la UPC i impulsor principal de l'acord entre la ETSEM i les empreses patrocinadores, també posa l'accent en la condició d'haver superat totes les assignatures del primer quadrimestre del grau, i valora molt positivament que companyies com Mapei "en aquest tipus d'iniciatives que posen en valor la competència tècnica, però també en habilitats i valors, dels futurs professionals del sector". "A la UPC Manresa considerem que el contacte amb empreses relacionades directament o indirectament amb la mineria, en aquest cas, és clau per al futur de l'escola i de la titulació", conclou Sanmiquel.

http://www.mapei.com/ES-ES/Productos-para-Construcci%C3%B3n-Subterr%C3%A1nea
https://www.epsem.upc.edu/ca
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top