Mapei impulsa una campanya per donar a conèixer les ajudes, les solucions tècniques més adequades i el suport constant i complet als professionals

‎El programa Pree aprovat pel Consell de Ministres mitjançant el Reial Decret 737/2020 pel qual es regula el programa d'ajudes per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents i es regula la concessió directa de les ajudes d'aquest programa a les comunitats autònomes i ciutats de Ceuta i Melilla, és una gran oportunitat per a les comunitats de veïns i propietaris d'edificis en general.

Des Mapei s'impulsa una campanya per donar a conèixer les ajudes, les solucions tècniques més adequades i el suport constant i complet als professionals. La campanya té també com a objectiu donar a conèixer Mapetherm el sistema d'aïllament tèrmic de Mapei que contribueix a reduir la contaminació i els consums, permet notables estalvis, assegura confort a l'estiu ia l'hivern, millora l'aspecte estètic i la classificació energètica dels immobles .

Des de la pàgina web https://www.mapei.com/es/es/programa-pree-con-mapei es pot accedir a la guia completa de les solucions Mapei per accedir als ajuts de el Programa Pree i descobrir a quins ajuts es pot accedir des de les comunitats i particulars.

La sol·licitud dels ajuts és complexa, en tant que requereix competències específiques, no només tècniques, sinó també fiscals i econòmiques, per la qual cosa Mapei recomana posar-se en mans d'un tècnic competent. A més, no hi ha una única solució: les possibilitats d'accés als ajuts són diverses. MAPEI garanteix un suport constant i complet als professionals en l'elecció de les solucions tècniques més adequades.

Les sol·licituds d'ajuda del Pree es podran presentar a les comunitats autònomes i ciutats de Ceuta i Melilla, des de la data establerta en les seves convocatòries fins al 31 de juliol de 2021. Les actuacions sobre envoltants poden arribar a aconseguir un ajut del 85%. Un dels requisits tècnics mínims és el de millorar la qualificació energètica de l'edifici en, al menys, una lletra mesura en l'escala d'emissions de diòxid de carboni (kg CO2 / m2 any), pel que fa a la qualificació energètica de partida.

Les actuacions subvencionables corresponen a tres tipologies:

1. Millora de l'envoltant tèrmica.
2. Millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions tèrmiques.
3. Millora de les instal·lacions d'il·luminació.

Els destinataris de el programa podran ser:

• Edificis d'habitatge unifamiliar
• Edificis de tipologia residencial col·lectiva
• Edificis de qualsevol altre ús regulats per la LOE

Més informació a
https://www.mapei.com/es/es/programa-pree-con-mapei
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top