Mapei patrocina les Jornades “Túnels a Gipuzkoa i altres túnels singulars”

Promogudes per AETOS, ADIF, MTS (Euskal Trenbide Sarea / Xarxa Ferroviària Basca), Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (DGC-MITMA), i la Gipuzkoako Foru Aldundia / Diputació Foral de Gipuzkoa, se'n van a celebrar els propers dies 14 i 15 de febrer de 2023 les Jornades Tècniques sobre: ““Túnels a Gipuzkoa i altres túnels singulars”.

Aquestes Jornades Tècniques, que tindran lloc al Palau de Congressos Kursaal, serviran perquè les diferents administracions promotores d'infraestructures transmetin els reptes empresos i les experiències obtingudes durant la recent execució de túnels en roques sedimentàries de l'àmbit geològico-geotècnic de l'extrem occidental de l'Orogen Alpí Pirinenc.

Les Jornades Tècniques s'organitzaran en tres sessions (la primera durant el matí del dia 14, la segona durant la tarda del dia 14 i la tercera durant el matí del dia 15), on s'abordaran set ponències, dedicades per part d'ADIF i MTS a aspectes de l'execució de túnels ferroviaris d'alta capacitat i de transport metropolità, mentre que per part de la DGC (MITMA) i Gipuzkoako Foru Aldundia es parlarà de nous túnels d'infraestructures de carreteres.

Més informació a la pàgina d'AETOS, Associació Espanyola de Túnels i Obres Subterrànies: https://aetos.es/jornadas-tecnicas-sobre-tuneles-en-donostia-2a-comunicacion/ 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top