Mapei presenta la II edició del seu premi a l'Arquitectura Sostenible

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, presenta la II edició del Premi a l'Arquitectura Sostenible, un concurs amb l'objectiu de fomentar la realització de projectes d'arquitectura sostenible i per al qual la companyia torna a comptar amb la col·laboració de Green Building Council Espanya (GBCe), del qual Mapei és Promotor Oficial, un fet que garanteix el màxim rigor tècnic en la selecció, avaluació i decisió dels premis.

En aquesta ocasió, els projectes que poden optar al premi són tots aquells localitzats a Espanya o Andorra i les obres hagin finalitzat dins d'un període inferior a cinc anys des de la convocatòria dels premis, ja siguin edificis residencials plurifamiliars, edificis d'oficines o edificis d'equipaments.


Calendari i jurat

Després de convocar aquesta edició 2018 del Premi Mapei a l'Arquitectura Sostenible, hi haurà una primera fase d'informació, consultes i lliurament de projectes per preselecció per part del Comitè Tècnic que s'estendrà fins al pròxim 30 de juny. El 16 de juliol es comunicaran els projectes preseleccionats, que disposaran fins al 30 de setembre per presentar la documentació requerida. Finalment, entre l'1 i el 26 d'octubre, els estudiants de les escoles tècniques superiors d'Arquitectures espanyoles podran avaluar aquests projectes en paral·lel al jurat expert, que fallarà els premis el proper 29 d'octubre, una decisió que es farà pública al novembre.

Un jurat expert, en el qual també figura el guanyador del primer premi de l'edició de 2017, Josep Ricart, arquitecte i soci fundador de Harquitectes, avaluarà els projectes seleccionats pel Comitè Tècnic, considerant el seu valor constructiu i arquitectònic. A més de Ricart, el jurat de 2018 el conformen Ferran Bermejo, arquitecte i director tècnic de l'ITEC; Manuel Enríquez, arquitecte i vicepresident de la Junta Directiva d'ASA; Pilar Mercader, arquitecta, professora de l'ETSA-USE i presidenta del Congrés Internacional de Construcció Sostenible i Solucions Ecoeficients; Bruno Sauer, arquitecte i director general del GBCe i Gabriel Ortín, arquitecte i director d'Assistència Tècnica de Mapei Spain, a més d'Eulàlia Figuerola, arquitecte del GBCe i que actuarà com a secretària del jurat.
 

Foto: "foto de família" presa en novembre de l'any passat, durant la gala de lliurament de premis, on apareixen els arquitectes i projectistes guardonats costat de Francesc Busquets, CEO i director general de Mapei Spain, Gabriel Ortín, director d'Assistència Tècnica de la companyia, i Bruno Sauer, director general de Green Building Council Espanya.

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top