Visites exclusives per a empresaris i directius d’empreses adherides a Ajuntament Impulsa al Supercomputador MARENOSTRUM-3

El Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS), conviden a un o dos directius de les empreses adherides a Ajuntament Impulsa a visitar el Supercomputador MARENOSTRUM-3, un dels supercomputadors més potents d'Europa i del món.

Es tracta de la tercera generació del MareNostrum, que va ser actualitzat durant el gener de 2014. Està al servei dels investigadors espanyols, tant públics com privats, i és una potentíssima eina per a la recerca i la innovació de les empreses i dels centres de investigació públics, amb la fi d’ajudar-los en la seva competitivitat internacional.

Des de la seva fundació, l'any 2004, fins avui, s'han simulat més de 3.200 projectes de recerca de sectors molt variats, com són: biotecnologia, indústries químiques, creacions digitals i multimèdia, disseny electrònic, geoenginyeria, Big Data, Cloud Computing, domòtica, aeronàutica, energies renovables, indústria farmacèutica, indústria tèxtil, nous materials, nanotecnologia, biomedicina, medicina personalitzada, genòmica i medi ambient i qualitat del aire, entre d'altres. A més, el BSC, a través del departament de Transferència Tecnològica, posa a disposició de les empreses dos o més investigadors perquè col·laborin amb els seus per tal que el projecte arribi a bon fi.

Les visites són totalment gratuïtes, es realitzen en grups de 20-30 persones i tenen una durada aproximada de 90 minuts. Durant les visites s'exposen una sèrie d’exemples molt variats d’aplicacions de la supercomputació. A més, es poden fer totes les preguntes que es desitgin sobre possibles aplicacions en sectors específics.

Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb nosaltres a info@ajuntamentimpulsa.cat 
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top