Maria Campos, una experta en paviments, al comitè de Parcs Infantils dins d’AENOR

Maria Campos, directora de la companyia Imeison, empresa artesana del paviment in situ, ha estat nombrada recentment membre representant experta en paviments del Subcomitè CEN-TC 136 SC, dintre del Comitè de Parcs Infantils, i membre del CTN (Comitè Tècnic de Normalització per AENOR).
 
Les seves funcions seran desenvolupar i revisar les normatives específiques en aquest camp en quant a la terminologia, les especificacions de seguretat, l’ aptitud o adequació a la funció a que van destinats i els mètodes d’assaig necessaris per verificar els requisits establerts, així com les marques de compliment de la norma, els cartells d’advertència, la instal•lació i el manteniment.
 
Així mateix,  Parcs i Jardins del Ajuntament de Valencia ha homologat a Imeison com a empresa assessora i proveïdora per garantir la màxima qualitat i SEGURETAT en cadascuna de les actuacions que es realitzi de paviments in situ en els parcs infantils de la ciutat.
 
Imeison, empresa líder en solucions en el món dels paviments i accessibilitat de parcs, jocs adaptats, mobiliari urbà, instal•lacions esportives i camps de golf, entre d’altres, acaba d’estrenar nova web (www.imeison.es). Com comenta la pròpia Maria Campos, “aquesta web es fruit de mesos de treball en equip i de la confiança dels nostres clients, que dia darrera dia, ens han fet arribar les seves opinions i comentaris ”. En la nova web es reconeix de forma immediata la mateixa filosofia, professionalitat i qualitat en el servei que en la anterior web, però amb un nou i millorat look i posició a internet: contingut pràctic i informatiu en diferents idiomes, nova barra de menú més intuïtiva i funcional, on destaca l’apartat de noticies, novetats, certificacions i de forma destacada una secció amb preguntes freqüents, responsabilitat social i testimonis, a la que Imeison atorga gran importància.
 
Entre d’altres, Imeison destaca per alguns dels últims treballs realitzats:  els Castellers de Catalunya, Masterchef Junior, RCG El Prat (Reial Club Golf), Via Libre del Grupo Fundosa, la pel•lícula ‘Lo Imposible’ i obres per Ajuntaments com Badalona, Calonge, Girona, Igualada, Calafell, Lleida i molts més....
 
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top