Marquesina fotovoltaica per a vehicles elèctrics

El passat 4 d'abril L'Ajuntament de Valladolid va presentar a la Plaza del Milenio les mesures municipals per afavorir la implantació del vehicle elèctric a la ciutat. En aquest acte va tenir també lloc la presentació dels vehicles elèctrics TWIZI i Fluence de la signatura RENAULT conjuntament a la marquesina fotovoltaica ANTARES de METALCO, la primera d'aquestes característiques per al vehicle elèctric instal·lada a tot Europa.

Cal destacar que la marquesina fotovoltaica ANTARES, situada a l'exterior de la Plaza del Milenio, està dissenyada en col·laboració amb el prestigiós estudi de disseny PININFARINA. Amb la seva forma d'arbre simbolitza perfectament la generació d'energia "verda" a partir de la llum solar. Consta de vint panells solars de 1,640 x0, 990 metres que produeixen 230wp, suficient per proveir dos vehicles elèctrics a la vegada. D'aquesta manera aquests vehicles elèctrics podran proveir-se d'energia a "zero emissions". La seva grandària total és de 6,5 x 5 metres i posseeix una coberta de 32,50 metres quadrats i està fabricada a la planta de 25.000 metres quadrats que Metalco té a Treviso, Itàlia. A partir d'aquesta innovadora marquesina, METALCO ha ideat el projecte "treemobility" per potenciar la mobilitat "zero emissions". Un sistema compost per un distribuïdor solar (marquesina fotovoltaica) que produeix i lliura l'energia necessària per recarregar un vehicle elèctric, permetent per tant:

• en benefici del medi ambient:
reducció d'emissions de CO2 per afavorir un futur sostenible

• en benefici de l'usuari:
un estalvi en els costos del carburant i en la gestió del propi automòbil.

el que aquí veiem avui són fets que demostren la concreta eco-sensibilitat per part de METALCO quant al nostre nostre futur i al dels nostres fills.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top