Martorelles adjudica les obres de l’Espai Cívic de Can Sunyer per un import de 549.184,63 €

L’Ajuntament de Martorelles aprovava inicialment, en un ple extraordinari celebrat a l’octubre, el projecte de l’Espai Cívic de Can Sunyer encarregat a l’estudi d’arquitectes Nidus.
 
El passat dimarts 30 de gener l’Ajuntament adjudicava, en ple extraordinari i per unanimitat, el contracte de les obres del futur equipament a l’empresa COBRA Instalaciones y Servicios SA per un import total de 549.184,63€ i amb un termini previst de quatre mesos a partir de l’inici de les obres.
 
A l’exposició del punt, l’alcalde Marc Candela va justificar que la urgència del ple per aquesta adjudicació rau en que aquelles certificacions d’obra que es facin després del 30 de juny, no estaran subvencionades amb el 75% per la Generalitat a través de la Llei de barris.
 
Aquesta adjudicació permetrà que, aproximadament, a principis de juny s’hagin complert els terminis i es pugui comptar amb tot el mes de juny per fer les últimes revisions: “Quan abans comencin les obres, abans les acabarem i no haurem de patir pels terminis. És la culminació d’una obra molt necessària pel barri” deia.
L’equipament comptarà amb un servei de bar-restaurant amb llicència d’activitat durant tot l’any, una sala polivalent, una aula de cuina, una sala de reunions i un local amb magatzem pel club de petanca. 
 

La seva ubicació

 
El nou edifici es construirà de forma annexa a l’actual local de la petanca i al bar de la piscina que dona al parc de Can Sunyer. Aquesta modificació va ser proposada pels responsables de la Llei de Barris de la Generalitat, amb l’adhesió de l’Ajuntament a la proposta i el vistiplau de l’associació de veïns de Can Sunyer.
 
Aquest canvi de lloc ha estat adoptat per tal de facilitar l’accés de la ciutadania al centre, ampliar els serveis de la zona i reduir el volum de l’obra sense murs de contenció.
 
Amb aquesta modificació, la Generalitat “no desdiu”, afegia Candela, que l’espai on havia d’anar ubicat el nou Espai Social, el solar del carrer de Girona, sigui adequat com a parc i com a aparcament públic de vehicles.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top