Martorelles recull més de 1.600 tones de residus al 2013

Durant l’any 2013 s’han recollit a Martorelles més de 1.600 tones de residus, el 70% de les quals s’han recollit selectivament mitjançant la recollida de la matèria orgànica, el paper i cartró, el vidre i els envasos. Cal tenir en compte que aquestes dades no inclouen els residus que es recullen a la deixalleria.
 
La generació de residus municipals s’ha incrementat un 3% respecte l’any anterior essent la fracció de rebuig la que més ha augmentat amb un increment del 15%. La fracció rebuig és la que no es recicla i és la que té un cost més elevat. D’altra banda, la recollida selectiva del paper s’ha reduït respecte l’any anterior convertint-se en un fenomen que s’observa de forma global en els darrers anys a la comarca.
Per tal de continuar millorant la recollida selectiva, l’Ajuntament ha engegat una campanya de recordatori sobre la destinació dels bolquers, on s’informa que els bolquers compreses i similars van al contenidor de rebuig, juntament amb tot allò que no es pot reciclar.
 
Els contenidors marrons són per restes orgàniques de menjar i vegetals que es reciclen. Al contenidor blau hi va el paper, cartró, diaris i revistes... El contenidor verd és el del vidre on s’hi ha de tirar les ampolles i pots de vidre.

El contenidor groc és el d’envasos i s’hi tiren les bosses de plàstic, llaunes, ampolles de plàstic, safates de porexpan ...
 
Martorelles compta també amb contenidors específics: per a la roba, les piles i minideixalleries (per les piles, CDs, bombetes i cartutxos d’impressió).

 
Font: Ajuntament de Martorelles

 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top