El TecnoCampus posa en marxa al gener el Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana amb el suport del departament de Polítiques Digitals i Territori

Els importants canvis causats per la transformació digital exigeixen professionals tècnics i gestors amb un perfil competencial transversal que combini coneixements i habilitats en l’ús de tecnologies de la informació, les enginyeries vinculades a l’enginyeria urbana, la comunicació i els propis de la tasca dels gestors i tècnics municipals.

El màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana està adreçat a professionals que vulguin aconseguir un perfil d’integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana i adquirir pràctica a partir d’experiències d’empreses del sector de serveis a les ciutats.
 
 
 
Fins ara, no existia en l’àmbit català i espanyol una oferta de màster de tipus integrador/transversal en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana. Aquest fet obre una finestra d’oportunitat per a la formació de professionals que treballin disciplines de diferents àmbits, d’aplicació al dia a dia de la gestió d’àrees metropolitanes amb una aposta clara per avançar cap a ciutats intel·ligents, connectades i sostenibles.
El màster compta amb el suport del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. Es tracta d’un programa formatiu ideat amb professionals del sector, com el Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya, i amb una visió internacional amb la incorporació de la Escola Superior d’Enginyers de Construcció de París, on els participants en el programa faran una estada d’una setmana.

 
 
Aquest nou Màster s’integra dintre de la programació acadèmica del nou curs 22-23 del TecnoCampus, sota la marca de formació permanent HUB4T. El centre aposta per formar les persones al llarg de la vida i donar resposta a les seves necessitats formatives, en un moment en que tots nosaltres hem d’aprendre noves competències i incorporar nous coneixements per créixer professionalment.

Dades:

-De gener a desembre 2023
-Títol propi UPF
-Semipresencial
-Data límit preinscripció: 21 de desembre

Per a més informació contacta a info@ajuntamentimpulsa.cat

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top