Mataró inaugura el nou Centre Social Siete Partidas

L’alcalde, Joan Mora, va presidir ahir l’acte d’inauguració del nou Centre Social Siete Partidas, que ha començat a funcionar com a seu de l’Associació de Veïns El Palau. L’equipament, que la Fundació Iluro va cedir a l’Ajuntament al novembre de 2013, està ubicat al número 2 del carrer de Las Siete Partidas, a la cantonada amb la carretera de Mata.

El Servei d’Equipaments Municipals de l’Ajuntament ha realitzat treballs d’adequació del local, que havia funcionat com a casal per a gent gran. S’ha creat una nova entrada per tal d’adaptar-la a les necessitats d’accessibilitat i facilitar l’accés a peu pla, s’ha instal•lat un sistema d’alarma i s’ha fet una posta a punt de totes les instal·lacions. També s’han fet petites reformes interiors i s’han pintat les parets.

Les obres es van adjudicar a l’empresa Afix Constructora SL per un import de 24.326,03 euros (IVA inclòs).

El nou equipament té capacitat màxima per a 99 persones. Consta d’una sala polivalent de 125,45 m² (aforament de 78 persones) i dos espais més per a activitats, de 37,13 m² i 33,72 m², un d’ells habilitat com a sala d’informàtica i reunions i l’altre com a sala polivalent. A més, disposa d’un espai que es pot utilitzar com a magatzem (25,20 m²), un despatx (15,81 m²) i un petit magatzem contigu d’1,89 m². L’equipament també té un petit pati de 6,58 m² i lavabos adaptats.

L’Ajuntament ha cedit l’ús del local a l’Associació de Veïns El Palau, que hi ha traslladat les seves activitats. L’entitat tenia fins ara la seu social al mateix carrer de Las Siete Partidas, un local llogat per l’Ajuntament que ara es deixa d’utilitzar. El canvi permet a l’associació veïnal guanyar espai, a més de disposar d’unes instal•lacions totalment adaptades.

El Centre Social Siete Partidas també podrà acollir puntualment actes organitzats per altres entitats del barri d’acord amb l’associació veïnal i amb l’Ajuntament.


Font: Ajuntament de Mataró
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top