MEIN instal·la nous aparells per practicar cal·listènia al parc de salut de la Font dels Capellans de Manresa

Després de la bona acollida que han tingut els elements de cal·listènia que es van instal·lar el novembre del 2021 al parc de salut de la Font dels Capellans, i atenent les demandes dels adolescents i joves usuaris de l’espai, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa ha ampliat l’oferta d’estructures de cal·listènia (Street Workout).
 
En primer lloc aquesta ampliació permetrà que els usuaris habituals puguin evolucionar en la pràctica i, en segon lloc i si ho desitgen, preparar-se per poder participar en competicions de disciplines de Freestyle, Resistència, Resistència llastrada o Tensió.
 
Concretament, els aparells que s’han instal·lat són 2 barres Freestyle, que són barres reforçades i amb una alçada suficient per realitzar exercicis acrobàtics i trucs cal·listènics; unes paral·leles triples, on es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a desenvolupar la força isomètrica i l’equilibri, i unes paral·leles baixes, que permeten realitzar elements auxiliars o iniciar-se en els elements de més dificultat.
 


Al mateix temps s’ha realitzar un rebaix del paviment d’uns 30 cm de fondària que s’han reomplert amb sauló per tal que el paviment final compleixi amb la norma UNE-EN 1177 del revestiment de les superfícies de les àrees de joc absorbents d’impactes.
 
Aquesta actuació ha tingut un cost de 8.729,18 euros i dona continuïtat a l’objectiu de la regidoria d’Esports de promoure la pràctica de l’activitat física en l’espai públic mitjançant la instal·lació d’aparells a l’aire lliure dissenyats especialment per fer exercici físic. Aquest és un servei d'accés lliure i gratuït que ofereix l'oportunitat de fer esport a l'aire lliure a tothom i en qualsevol moment del dia, i amb autonomia per dissenyar rutines pròpies d'exercicis, per millorar o mantenir la seva capacitat física, incrementar l'autonomia a la pràctica de l'exercici físic i millorar-ne l'estat de salut.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top