Més de 1300 milions per autoconsum, emmagatzematge i climatització

El Consell de Ministres, partint de la proposta de l'Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO), va aprovar a finals de juny un paquet d'ajudes dotat amb fins a 1.320 milions d'euros per impulsar la implementació de sistemes d'autoconsum, d'emmagatzematge d'energia i de climatització amb energies renovables.

El pressupost inicial de les ajudes arriba a 660 milions d'euros, però està previst l'ampliació de la suma inicial fins arribar als 1.320 milions d'euros en el programa total.

Les comunitats autònomes podran utilitzar el pressupost per tot el territori nacional fins a l'any 2023. A més, aquestes hauran de comprometre el 80% de l'pressupost inicial durant el primer any o hauran de reintegrar el 50% del que compromès en un termini de 15 mesos des de la publicació al BOE de el Reial Decret.
Tenint en compte el pressupost total dels 6 programes, els 1.320 milions d'euros queden repartits amb 900 milions dedicats a sistemes d'autoconsum, 220 milions per a emmagatzematge d'energia i 200 milions per a climatització i aigua calenta provinent de fonts renovables com geotèrmia o biomassa. La subvenció inclou la inversió en equips i materials; l'obra civil; els equipaments electromecànics; hidràulics, de control i auxiliars; els sistemes de gestió i monitorització; la redacció de projectes, memòries tècniques i direcció facultativa, entre altres actuacions.

Circutor, com a expert en sistemes d'autoconsum disposa de diferents equips capaços de complir amb les expectatives per a l'obtenció de les diferents ajudes en sistemes d'autoconsum.

Més informació: http://circutor.es/es/productos/destacados/4947-aprobados-1-320-millones-para-autoconsumo-almacenamiento-y-climatizacion

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top