Més de 650 llars de Sant Fruitós de Bages ja tenen el seu cubell per a la recollida de la matèria orgànica

Els santfruitosencs que des del 22 i fins al 27 de desembre s’han dirigit a la carpa informativa que s’ha ubicat en diferents punts del municipi han pogut recollir un cubell per a dipositar la matèria orgànica, un paquet de bosses compostables i una bosseta de compost. En total l’ajuntament ha repartit 662 cubells de 10 litres, 60 dels quals per Pineda de Bages i Les Brucardes a qui se’ls va lliurar un cubell de 10 litres airejat i també un de 25 litres pel porta a porta. Tots els ciutadans que encara no hagin recollit el seu utillatge poden fer-ho fer a les oficines municipals de l’ajuntament a la Ctra. de Vic 35-37.

Per altra banda, amb la voluntat de canviar hàbits de consum, l’ajuntament ha començat a recollir receptes d’aprofitament d’aliments que habitualment els ciutadans fan a casa seva. Encara es poden enviar aportacions per correu electrònic a: gram@ambiens.cat o mediambient@santfruitos.cat, per whatsapp al número 646 34 11 76 o missatge al facebook o a través del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. La voluntat del consistori és editar un llibre amb totes les aportacions ciutadanes.

Actualment s’està llençant als contenidors de rebuig del municipi el 51,67% dels residus generats, això suposa gairebé 250kg d’escombraries per persona i any, quan en realitat el rebuig és tan sols el 11% de les nostres escombraries. Fer un petit canvi en els nostres hàbits de consum pot suposar una gran diferència.

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top