Més estalvi i inversió per millorar la gestió energètica a Mollet

El Ple de l'Ajuntament de Mollet ha aprovat el plec de clàusules per a la unificació de tots els contractes relacionats amb la gestió elèctrica de baixa tensió. Aquest contracte se suma a les accions engegades pel consistori que suposaran un estalvi en la factura energètica de la ciutat de prop de 2 milions d'euros.

Aquest contracte forma part de les accions del Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica, que l'Ajuntament va posar en marxa fa uns anys, i que ja han permès que, durant els darrers 7 anys, s'hagi rebaixat el consum elèctric de la ciutat, en 1.260.000 kWh.

El nou contracte, vigent per 8 anys, unificarà l'enllumenat públic, els equipaments municipals, els semàfors, les pilones, les instal·lacions fotovoltaiques i els parallamps. La unificació permetrà millorar el seguiment d’incidències i resoldre avaries en menor temps.

En els 8 anys de durada del nou contracte, l'Ajuntament preveu aconseguir un estalvi d'aproximadament 2.000.000 euros, sumant-hi l'estalvi econòmic del preu del contracte i l'estalvi en despesa energètica.
Les accions que es duran a terme seran:

- Millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat públic i les instal•lacions municipals.
- Millorar la gestió del manteniment.
- Millorar l'enllumenat públic.
- Introduir noves millores als equipaments municipals.

L'objectiu de totes aquestes mesures, és millorar l'enllumenat públic de la ciutat, l'estalvi en la factura energètica de la ciutat i avançar cap a una gestió més sostenible dels recursos ambientals.


Resultats del Pla d'Estalvi Energètic durant el 2013

S'han fet 21 actuacions per millorar l'eficiència energètica; bàsicament en l'enllumenat públic i els equipaments municipals. L'estalvi assolit durant el 2013 ha estat de prop d'un milió de kWh.

Font: Ajuntament de Mollet
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top