Més i millors jocs infantils a Molins de Rei

En els propers mesos el parc de jocs infantils de Molins de Rei millorarà significativament. El nou contracte de manteniment, les actuacions realitzades als barris en el marc dels pressupostos participatius i les inversions municipals permetran renovar i ampliar els elements destinats a l’oci infantil que hi ha a gairebé tots els barris de la vila.

Molins de Rei compta, actualment, amb 32 àrees amb jocs infantils. Unes àrees que en alguns casos milloraran el seu aspecte i prestacions en poques setmanes gràcies a diferents intervencions derivades del contracte de manteniment adjudicat aquest any 2016, dels pressupostos participatius als barris i del pla d’inversions municipals.

Actualment s’han precintat alguns jocs del Pati del Palau i de la plaça dels Països Catalans, que presentaven desperfectes i podien generar riscos pels usuaris. Tan bon punt arribin les peces, els elements seran arranjats i posats novament en servei. Aquesta mesura s’inclou en el contracte de manteniment vigent des del passat mes de març.

Per altra banda, l’Ajuntament també farà millores i ampliació d’elements en àrees de jocs infantils de vuit barris de la vila. Aquestes actuacions van ser proposades i escollides pels propis veïns en el marc dels processos participatius de barris. Les inversions en jocs infantils es faran a Bonavista–El Mas / Torrent de l’Hospital/Font dels Casats, Can Graner, Centre Vila, El Canal, La Granja, L’Àngel-Torrent de l’Hospital, Les Conserves i Pont de la Cadena.

Finalment, l’Ajuntament ha invertit prop de 40.000 euros en crear una nova zona de jocs infantils al carrer Major, on fins ara hi havia un petit espai d’aparcament en zona blava. La zona entrarà en servei els propers dies. 

Un cop acabin les diferents intervencions, Molins de Rei comptarà amb 33 àrees de jocs infantils amb prop de 170 elements adreçats a nens i nenes fins a 14 anys. Actualment, la vila compta amb una població de 4.576 persones amb aquestes edats.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top