Més obres del pla de barris de Sant Feliu a partir del juny

El govern municipal aprova els projectes per reurbanitzar dos trams dels carrers Penitència i Lluna a l'entorn de la nova plaça del Puig. Els treballs començaran al juny, quan acabi el curs escolar.

La junta de govern local ha aprovat la urbanització de dos trams dels carrers Lluna –des de la nova plaça del Puig fins a la cruïlla amb Sant Domènec– i Penitència –fins al carrer Sant Fèlix Màrtir–, dins de l'àmbit d'intervenció del pla de barris del Puig i l'Eixample de Llevant.

El projecte, redactat per l'arquitecte Jordi Garcia i Salse, preveu la reurbanització amb els mateixos materials que s'han utilitzat en les darreres obres de zones pròximes de carrers amb trànsit restringit: amb paviment a un sol nivell (sense desnivell entre vorera i calçada) i amb lloses de formigó prefabricat de color negre. En els trams d'escala hi haurà baranes del mateix model que les que s'han instal·lat recentment a tocar de la plaça.

Les obres, que tenen un pressupost de 223.589 euros, també preveuen la instal·lació dels serveis que hi manquen o la renovació dels que tenen deficiències (aigua potable, xarxa de recollida d'aigües pluvials, xarxa d'aigües residuals, xarxa elèctrica de baixa tensió, telecomunicacions).

Malgrat això, no es farà cap actuació en l'enllumenat públic perquè ja es va renovar al carrer Penitència i perquè el tram del carrer Lluna ja està inclòs en un altre projecte pendent d'executar.

La regidora de Pla de Barris i Obres Públiques, Dolors Ligero, preveu que les obres comencin el mes de juny, coincidint amb l'inici del període de vacances de l'escola Sant Josep. Tot i que el termini màxim de les obres és de cinc mesos, la regidora assegura que s'intentarà que el tram del carrer Penitència més pròxim a l'escola estigui acabat a l'estiu, abans que comenci el curs escolar 2013/2014.


Inauguració oficial de la plaça del Puig

La nova plaça del Puig es va obrir al públic fa poques setmanes, un cop acabades les obres. Però el consistori ha programat un acte oficial d'inauguració per al dissabte 4 de maig al qual assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Pel que fa als dos trams de carrers que envolten la plaça, la baixada del Puig i el carrer Nou de Garrofers, s'han pavimentat provisionalment amb formigó fins que s'acabi el trànsit de camions per la zona.


Font: El Punt Avui

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top