Microzanjas realitza aquest mes una mini-rasa a la Segarra en un terreny rocós i pedra

‎Microzanjas està treballant actualment en el projecte de la població de Sant Ramon a Les Oluges, a la comarca de la Segarra.

En els mesos de gener i febrer la canalització de 6 quilòmetres va ser relativament ràpida perquè el terreny era tou. Microzanjas va poder realitzar treballs d'obertura a Hostalnou amb mini-rasa per connectar dipòsits d'aigua potable mitjançant la instal·lació de canonades. L'objectiu era comunicar els dipòsits per traspassar l'aigua d'un dipòsit a l'altre. La instal·lació va consistir en la col·locació de 6.000 metres lineals de tub de polietilè de Ø160 mm. Per a això, Microrases va utilitzar la seva rasadora de cadena amb un ample de 35 cm i excavant en profunditat d'1 metre. El traçat recorria un 75% en terreny agrícola, entre camps de conreu. L'altre 20% era recorregut de camí rural. Es van trobar un 5% del total de terreny amb roca sorrenca i un altre 5% amb pedres soltes, la resta de el terreny era compacte.

No obstant això, aquest mes de març els treballs s'han vist alentits per la tipologia de el terreny. Això és habitual i pot provocar un retard en una obra d'aquestes característiques.Tal com s'aprecia en les imatges, el terreny d'uns 4.000 metres té molta pedra i rocalla, això fa que la rasadora tingui més dificultat en avançar, ja que les pedres o bitlles es posen en els engranatges.
 


Aquesta obra, consisteix a fer una mini-rasa de 4000 metres lineals de 35 centímetres d'ample per 1 metre de fondària.

Hi havia una canalització d'aigua inservible que s'ha substituït per una totalment nova, instal·lant canonades d'aigua de diàmetre 160 mm. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top