Microzanjas realitza una minirasa de 600 m en 3 dies per a drenatge de carretera amb càrrega directa a camió

‎Microzanjas ha finalitzat una minirasa per a drenatge de carretera amb càrrega directa a camió.

A la zona de el camí d'accés a centre penitenciari de «4 Camins», la carretera estava sempre mullada i no drenava en condicions. Es va plantejar fer una minirasa en els laterals per drenar la humitat.La minirasa requerida era de 22 centímetres d'ample per 1,20 metres de profunditat.

Ha estat un treball senzill i net, ja que es carrega la terra de la rasa directa al camió i pràcticament no es generen runes.Després de l'excavació de la minirasa de 600 metres, s’ha col·locat una malla geotèxtil i un tub de Ø160mm.A continuació, s’ha omplert la minirasa amb balastres de pedra triturada i per tapar, material granular fins a la superfície amb posterior aplanat.

Ha estat una tasca àgil i senzilla, la càrrega directa al camió fa que aquest tipus de rases siguin netes i ràpides i s'estalviï molt de temps, en conseqüència costos de projecte.

En efecte, l'obra, incloent el procés de tapat no ha durat més de 3 dies, si s'hagués fet amb el mètode tradicional i una excavadora sense dentat ... prop de 2 setmanes.


Per a més informació CONTACTA AQUÍ

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top