L’Ajuntament de Sant Cugat inverteix 240.000 € en la millora d’equipaments esportius i iniciarà properament obres a la coberta i al parquet del PAV 1

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat les obres de millora que l’Ajuntament ha dut a terme aquest estiu -aprofitant l’aturada de les competicions esportives- al pavelló de Valldoreix i a les ZEM Jaume Tubau i rambla del Celler. En total s’han executat una quinzena d’actuacions per un valor de 237.892’73 € finançats a través del pressupost municipal d’inversions de 2013, que té reservada una partida de 514.000 € per a obres d’arranjament a equipaments esportius.

Durant la visita l’alcaldessa ha avançat que, amb aquest mateix pressupost d’inversions, l’Ajuntament iniciarà properament importants obres d’arranjament al PAV 1 de la rambla del Celler. Conesa ha detallat que s’està a punt d’adjudicar les obres d’impermeabilització de la coberta d’aquest pavelló amb l’objectiu de solucionar el problema de les goteres i que en aquests moments s’ha començat a redactar el projecte per renovar tot el parquet de la pista. Aquestes obres podrien iniciar-se a finals del 2013 o a inicis del 2014.

Amb les obres executades aquest estiu i les que ha avançat l’alcaldessa al PAV 1, aproximadament el 75% del pressupost total d’inversions (514.000 €) ja estarà definit. La resta d’aquest pressupost es dedicarà, segons ha dit Mercè Conesa, a fer petites actuacions de millora molt repartides pels diferents equipaments esportius de la ciutat.

“La ciutadania ha de saber”, ha remarcat l’alcaldessa, “que en moments de dificultats pressupostàries estem prioritzant la inversió en la millora d’equipaments municipals. Volem que l’activitat esportiva als equipaments sigui el màxim de confortable possible”.

D’altra banda, l’alcaldessa també ha subratllat que “la nostra intenció és donar continuïtat a les obres d’arranjaments a equipaments esportius” i ha avançat que el pressupost municipal d’inversions per al 2014  també tindrà una partida per a efectuar més actuacions d’aquest tipus. Aquesta partida, tot i que encara no està fixada definitivament, podria situar-se al voltant d’uns 300.000 €.
 

Font: Ajuntament de Sant Cugat

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top