Millores al Pavelló Esportiu Municipal de Caldes d’Estrac

Durant aquest mes d’abril està previst finalitzar una sèrie de remodelacions en el Pavelló Poliesportiu Municipal amb l'objectiu de fer-lo més versàtil, reduir els costos de consum elèctric i augmentar la seguretat.

En primer lloc a la part de sota es canviaran els vidres per un material més consistent com és el metacrilat. També s´adequarà la porta d´entrada de manera que hi puguin accedir els camions cistella.

Finalment es canviarà tot l´enllumenat: 21 projectors de 400 w d'halogenurs metàl·lics amb equips envellits que fins ara generaven un sobreconsum elevant-lo a 500 w per projector, per projectors de tipus LED d´alta eficiència (132w de consum) que generen una luminància igual als 400 w anteriors però consumeixen molt menys.

En la part d´enllumenat de la pista es passa a tenir una potència instal·lada de 10,5 kw a 2,8 kw el que suposa un estalvi de 7,7kw de potència instal·lada.

A nivell d´estalvi econòmic s´aconsegueix. Primer, estalviar 1700 euros anuals pel que fa a la potencia contractada. Segon, estalviar 2415 euros anuals en consum. Finalment també s'economitzarà una considerable xifra en consum d'energia reactiva, ja que els nous projectors no generen aquest tipus d´energia.

Les tasques de les obres no interferiran en les activitats que desenvolupa el pavelló, de manera que els usuaris no es veuran afectats en cap moment.


Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top