Molins de Rei aprova uns pressupostos pel 2019 que preveuen l’inici de la reforma de l’antiga Carretera

Les obres de reforma de l’antiga Carretera és la principal inversió recollida en els pressupostos per a l’any 2019. En total els comptes ascendeixen a 30,5 milions d’euros i mantenen la línia dels darrers anys i no incrementen la pressió fiscal per sobre de l’IPC. 

Aquest any començaran les obres de reforma de l’Avinguda de Barcelona i l’Avinguda de València. Així ho recull el capítol d’inversions del pressupost pel 2019, que preveu una partida d’1,5 milions d’euros per afrontar la primera fase d’aquest projecte estratègic per la vila. La resta de les inversions es repartiran en la millora d’equipaments municipals (507.000 euros), arranjament de carrers (190.000 euros) i la millora del camí del riu (90.000 euros). També s’ha dotat amb 88.000 euros les partides d’habitatge i del pla especial de patrimoni, i la reserva de despeses preliminars per la nova llar d’avis, que encara està pendent de decidir el seu model de gestió i finançament.   

Pel que fa a la resta del pressupost convé destacar que el capítol 1 ja recull l’increment dels sous dels treballadors públics aprovats pel govern central. També preveu el manteniment de les ajudes a joves i autònoms, així com les aportacions a consum i turisme.

Respecte a l’endeutament previst per aquest any 2019, es preveu que se situï al 53,4%, uns nivells que es mantenen estables des de l’any 2015 i que faciliten el marge suficient per afrontar qualsevol inversió futura.

Finalment convé destacar que el 77% de la despesa del pressupost està compromesa. És a dir, no hi ha marge de decisió política al respecte. Són sous, subministraments, pagaments d’interessos i altres despeses que són pràcticament obligatòries. 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top