la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

Mollerussa presenta el seu Smartlab en una jornada amb una setantena de participants

L’Ajuntament de Mollerussa va presentar la seva estratègia com a laboratori de proves dins la Jornada Catalonia SmartLab, celebrada el 3 d’abril i impulsada per la Generalitat per donar a conèixer aquesta iniciativa que té per objectiu promoure el desenvolupament de projectes smart que solucionin necessitats i reptes municipals arreu del territori. En concret, l’SmartLab de Mollerussa ja ha testat dos pilots (un s’està duent a terme actualment) i en té en projecte provar tres mes relacionats amb la mobilitat, la salut i les noves tecnologies en reg.

La jornada va comptar amb una setantena d’assistents entre responsables i tècnics municipals de diferents poblacions d’arreu de la geografia catalana.
 
Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, va indicar que avui dia no es poden perdre oportunitats i “necessitem que la connectivitat sigui part del nostre dia a dia”. Per això, va dir, “Mollerussa fa una aposta estratègica en el món smart per articular el projecte de ciutat”. Així mateix, també va remarcar la importància del lideratge per dur a terme aquesta estratègia, en la que Mollerussa ja té definit el seu espai de proves aprofitant part del recinte firal així com també el recorregut del mercat setmanal on s’inclouen equipaments municipals, educatius i sanitaris.

La xarxa catalana d’SmartLabs compta amb 35 municipis adherits, 5 a les comarques de Ponent, que han testat un total d’11 pilots. També una quarantena d’empreses hi estan vinculades aplicant solucions innovadores.
 
La jornada es va completar amb dues taules d’intercanvi d’experiències: una adreçada a alcaldes als quals es va explicar també el Pacte Nacional per a la Societat Digital, i l’altra a responsables i tècnics municipals on es va parlar dels bagatge après a través dels diferents projectes pilots testats al 2017 i es va donar a conèixer l’estratègia del 2017.
 
L’oficina tècnica del Catalonia SmartLab és gestionada per Barkeno Advisors.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto