Monogràfic de Març “Projecta amb MAPEI”

‎Seguint amb el cicle de Monogràfics on line “Projecta amb MAPEI”, el pròxim es realitzarà el dia 17 de març a les 18.00 hores i donarà a conèixer el Projecte CITyFiED, rehabilitació energètica del districte de Torrelago. En aquests seminaris es presenten obres de màxim interès on ha intervingut Mapei i conviden com a ponents als projectistes implicats en aquestes.


El Projecte CITyFiED, rehabilitació energètica del districte de Torrelago (Laguna de Duero)

CITyFiED ha estat un projecte europeu d'I+D+I amb caràcter demostratiu cofinançat pel VII Programa Marc de la Unió Europea, el qual es va fonamentar en la rehabilitació integral de tres demostradors mitjançant l'aplicació conjunta d'una sèrie de tecnologies madures, disponibles en el mercat i de contrastada eficiència per a millorar el comportament energètic de districtes residencials i la reducció d'emissions de CO₂.
Durant els seus cinc anys de durada es va aconseguir la rehabilitació integral de tres districtes a nivell europeu (Torrelago a Espanya, Linero a Suècia i Manisa a Turquia) mitjançant la integració i aplicació de tecnologies per a la renovació de façanes com els sistemes d'aïllament tèrmic per l'exterior (SATE) i la millora dels sistemes de calefacció de districte a través de sistemes basats en energies renovables com la biomassa.
El projecte CITyFiED va demostrar la viabilitat i els beneficis que la rehabilitació integral de districtes té per a la transformació de ciutats en espais urbans més eficients, introduint criteris de sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

Programa de la jornada:

-    Introducció. The CITyFiED project. Ponent: Estefanía Vallejo Ortega Arquitecta Responsable de l’àrea de Política d’Energia i Clima de l’Institut Cartif.
-    Rehabilitació integral del districte residencial de Torrelago:
o    Rehabilitació edificatòria. Ponent: Isabel Martín Arquitecta de 3IA
o    Rehabilitació de la xarxa de calefacció. Ponent: Javier Martín Responsable Tècnic Àrea Centre de Veolia Serveis LECAM.
-    Anàlisis d’impactes. Ponents: Estefanía Vallejo Ortega de Cartif; Javier Martín Veolia.
-    Conclusions: Estefanía Vallejo Ortega de Cartif; Isabel Martín 3IA, Javier Martín Veolia.

Inscripcions:
https://register.gotowebinar.com/register/2447897026034089485 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top