Montcada i Reixac tindrà un nou tram amb carril bici i de vianants a la llera del Ripoll

Montcada i Reixac disposarà d'un nou tram de carril per a bicicletes a la llera del riu Ripoll, situat al polígon de la Granja, entre el límit amb Ripollet i la rotonda que enllaça els carrers Bach i Can Tapiola, i el pont del carrer Química. Aquesta infraestructura forma part d'un projecte global compartit amb els altres municipis travessats per aquest riu: Ripollet, Barberà del Vallès, Sabadell, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall. A Montcada i Reixac, l'obra, amb un pressupost total al voltant de 25.000 euros, es fa per mitjà del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, finançada al 95% per fons provinents del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. La resta del pressupost l'han d'assumir els municipis i Montcada i Reixac hi aporta al voltant de 4.000 euros. Les obres s'inicien aquesta setmana.

L'Ajuntament millorarà el projecte amb la construcció d'un altre carril paral·lel asfaltat i que tindrà un cost econòmic aproximat de 60.000 euros. L'alcaldessa, María Elena ha afirmat que "l'objectiu d'aquesta intervenció és adequar aquesta zona, crear una connexió amb els dos carrils de Ripollet i, sobretot, generar un espai de convivència per a ciclistes i vianants". Els dos vials tindran una llargada de 770 metres. El destinat a bicicletes estarà pavimentat i el de vianants serà de sauló. La via destinada a bicicletes connectarà amb el passeig de Ribera per mitjà de l'itinerari recomanat que passa pel pont de la Química, carrer Joaquim Castellví, carrer Major, passeig Rocamora, l'avinguda de la Ribera fins al pont de la Roca.

L’Ajuntament també ha iniciat  les obres del carrer Joaquim Castellví, on s'ampliarà la zona de pas gràcies a la construcció d'una volada sobre la llera del riu Ripoll, es canviarà el paviment i les baranes i s'afegirà un nou enllumenat.
 

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top