Montgat inicia un pla de millora de la xarxa urbana i adequació a espais públics dels barris

L'ajuntament ha iniciat un Pla de millora de la xarxa viària i de diversos espais públics del municipi amb la finalitat de millorar la mobilitat i potenciar l'ús de llocs que fins ara estaven desaprofitats, en desús o malmesos. Entre les obres ja iniciades destaca: un pas per a vianants al carrer Aurora Bertrana, un altre al carrer Barrau Massó, millores a la Pista Poliesportiva del Parc de les Bateries, la construcció d'una pista poliesportiva al Parc del Vaixell.

L'actuació al c/Aurora Bertrana consisteix en segregar una franja de l'antiga carretera de Can regent per crear un pas de vianants que connecti la zona de Montgat Nord amb el Pla de Montgat. Respecte al c/Barrau Massó, s'adapta el pas de vianats a la normativa, com a resposta a l'augment del trànsit de vehicles a Malamar WakePark. A la pista Poliesportiva de els Bateries s'arranja al paviment, els jocs esportius i es millora el drenatge perimetral de la pista per facilitar-ne un millor ús.

Finalment, al Parc del Vaixell està en marxa la construcció d'una pista per potenciar la pràctica de l'esport entre els nens i les nenes del barri.

 
OBRES PENDENTS D'INICIAR

D'altra banda, està tot a punt per començar les obres de millora de la seguretat viària al c/Marina i Av. Mediterrània, la millora del pas de vianants del carrer Catalunya, i els asfaltats dels carrers Baix i Onze de setembre.

També és previst crear un nou accés a l'escola bressol municipal a través dels jardins del c/Aurora Bertrana, que són avui un espai en desús, actuació que suposa una millora de la seguretat a les entrades i sortides dels infants alhora que recupera el jardins per a l'ús públic. A les Costes es creen 16 noves places d'estacionament en un terreny de titularitat pública, una antiga reivindicació dels veïns a la que es dóna resposta. D'altra banda, es restauren els canons del Parc de les Bateries, elements de la nostra memòria històrica, s'il·lumina l'entorn i s'instal•la un sistema de videovigilància a fi d'evitar el vandalisme.
A principis del 2014 s'iniciaran les obres de connexió de les dues rambles del Turó del Mar. L'actuació contempla l'eliminació del trànsit d'un tram del c/Buenos Aires per integrar les dues rambles eliminant barreres i el perill del pas de vehicles. Per possibilitar aquesta actuació es reordenarà el trànsit a la zona del barri.


Font: Ajuntament de Montgat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top