la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A NÚRIA PARÉS
TÈCNICA DE MEDI AMBIENT DE L'AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"La recollida de deixalles porta a porta és tota una aventura, que comporta molta implicació de recursos, temps i energia; però realment un cop funciona de forma eficient dóna molts bons resultats" llegir+

 

Muneval posa en coneixement dels ajuntaments seva eina d'Avaluació i Participació ciutadana

Recentment, l'empresa mallorquina, va presentar al CNIS 2017 de la mà de dos dels seus clients, l'Ajuntament de Pinto i l'Ajuntament de Calvià, dos casos d'èxit en l'ús dels seus mòduls d'Avaluació i Participació.

Durant el congrés van presentar la ponència "Bones pràctiques en Avaluació i Participació ciutadana amb Muneval: les experiències de Calvià i Pinto", amb les intervencions d’en Jaume Tovar (Director d'Innovació i Transparència l'Ajuntament de Calvià), Neus Escorza (Responsable de Transparència i innovació de l'Ajuntament de Pinto) i Jorge Serrano (Soci de Muneval).
 
A continuació us deixem enllaç a la ponència completa:

També van tenir l'oportunitat de mostrar l’eina per dins durant l'espai demo, al que van acudir diversos municipis i organismes interessats a incorporar la participació, la transparència i la qualitat a la seva gestió. Incloem breu entrevista a Jorge Serrano durant el transcurs de l'espai demo:

A més, l'esdeveniment va servir a l'empresa per establir contacte personal amb clients, col·laboradors i nous contactes, i assistir a interessants presentacions i ponències.

 

 

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto