N-ICE Skating no visible

contacte directe: Oriol Bonjoch
obonjoch@n-iceevents.com
N-ICE Skating no visible

Pistes gel natural

N-ICE Skating no visible

Pistes sintètiques

N-ICE Skating no visible

Tobogan gel

N-ICE Skating no visible

Cotxes de xoc

N-ICE Skating no visible

Boles d'aigua

PRODUCTES I SERVEIS

PISTES DE GEL

Pistes de gel natural

Lloguer de pistes de gel (instal·lació i servei tècnic 24 hores).
Lloguer, gestió i lloguer de pistes de gel.
Projecte claus en mà: tarima per anivellar el sòl, carpa, il·luminació, so, mobiliari, taquilles, comunicació, projecte elèctric ...
Li oferim lloguer o venda de pista de gel de qualsevol dimensió, que s'adapti a l'espai de què disposa al seu pressupost.
Amb la nostra experiència li assessorem sobre quin tipus d'esdeveniment és el més adequat per a les seves necessitats. Valorarem l'entorn, la població activa, l'impacte econòmic, i el lloc on es vulgui instal·lar la pista de gel, per dissenyar el millor esdeveniment per a la seva ciutat, centre comercial, associació de comerciants, parc temàtic, etc ...
Un altre tema important a tenir en compte és valorar la viabilitat del projecte des del punt de vista:
-Tècnic (muntatge, pes que suporta el sòl on instal·lar la pista, potència elèctrica necessària, aigua, ...)
-Econòmic (previsió de patinadors durant l'esdeveniment, patrocinadors, costos generals, inversors, ...)
-Projecte tècnic (documentació tècnica, permisos ajuntament, certificats instal·lació, ...)


Pistes de patinatge artificials i ecològiques

Un nou concepte de diversió. La revolució a les pistes de patinatge, l'alternativa a la teva pista de gel. Un producte amb una infinitat d'oportunitats.
Diferents mides, formes, colors ... A l'exterior o l'interior, en terrats, en teatres, pistes cobertes i descobertes. En deserts, platges, al camp ... Les pistes N-ICE s'adapten totalment a les necessitats i desitjos del client.
Mínima inversió inicial, llarga durada, reduït manteniment, mínims costos d'instal · lació, baix consum d'aigua i d'energia.

 


ACTIVITATS D'OCI

Cotxes de xoc per a la seva pista de patinatge sintètica

Vols treure més rendiment a la pista de patinatge sintètica i ecològica? Aquí et presentem els cotxes de xoc (Ovnis) que faran gaudir a tots els nens, des dels 3 anys fins a un límit de 1,60 cm o 80kg. Podran xocar entre ells, girar sobre si mateixos, i els més adults recordarem nostres bones estones en els clàssics cotxes de xoc.


Boles d'aigua

Li oferim portar al seu centre comercial, àrea d'oci, parc temàtic, parc infantil, càmping, resort, la nova atracció de moda: caminar sobre l'aigua sense mullar-se (Zorb Balls). Qualsevol època de l'any és bona per al seu ús. Nosaltres ho lloguem, amb la piscina, les seves boles i els seus infladors. També podem gestionar l'activitat.


Tobogan de gel

Ha pensat en una cosa nova per diferenciar de les altres pistes de gel?
El tobogan de gel és una alternativa complementària a la pista de gel que usant la mateixa maquinària de fred permet gaudir als més petits de lliscant pel gel a gran velocitat. Oferim l'estructura i tobogan de diferents mides segons les necessitats


ACCESSORIS

Venem, lloguem i instal·lem les pistes completament equipades. Subministrem tots els complements necessaris per posar la instal · lació en funcionament (patins per llogar, màquines de neteja, esmoladora de patins, bancs, taquilles, etc.) Oferim tot el suport tècnic i formació necessària al seu personal per a la seva fàcil gestió.

P+SAC

 Tota la maquinària compleix normatives Europees:
-EC 98/37, 09/39, 91/368, 93/44 y 93/68
-Directiva 81/336 / EEC “EMC”
-Directiva 73/23 / EEC (LVD)
Única empresa que utilitza maquinària dissenyada y fabricada exclusivament per pistes de gel (les altres utilitzen maquinària standard per indústria)
Única empresa que utilitza el gas R404 més eficient per treballar en baixes temperatures com fan les pistes de gel.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Per segon any consecutiu N-ICE Skating SL és el proveïdor global de la pista de gel mòbil més gran d'Europa instal·lada a la Plaça Catalunya de Barcelona de 1.200m2!

Instal·lació d'una pista de gel al centre de Lleida de 400m2, amb més de 12.000 patinadors.

Pista de gel del Centre comercial Pedralbes Center

Lloguer pista de gel de 700m2 a Bilbao (Pavelló La Casilla, Bilbao Kirolak).

Lloguer pista de patinatge sintètica i ecològica a Eivissa.

Per quart any consecutiu el mercat de Nadal de la Massana a Andorra ha comptat amb una pista de patinatge sintètic N-ICE.

Instal·lada pista sintètica amb ovnis per als més petits al centre d'oci de Terrassa Sport Center Land.

Pista de gel de 450m2 al Parc de Ses Estacions a al centre de Palma de Mallorca. Repetint l'èxit de públic de l'any passat on van passar més de 30.000 patinadors en 2 mesos.

A Reus (Tarragona) ha gaudit d'una pista de patinatge de 200m2 on tots els nens han pogut practicar el patinatge sobre la millor alternativa del gel real.

 


Pl.Catalunya, Bcn

Pedralbes, Bcn

Lleida

Bilbao
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top