Ndavant col·labora amb el banc farmacèutic, l’ONG de la farmàcia

Ndavant enceta una col·laboració amb el Banc Farmacèutic, conegut com “l’ONG de la farmàcia” i que proveeix de medicaments a persones en situació desfavorida.

L’empresa catalana de multiserveis té com un dels seus eixos la responsabilitat social vers les persones i s’ha focalitzat en donar resposta a dues grans problemàtiques actuals: l’atur i la dificultat d’alguns col•lectius desfavorits per trobar treball.

Amb aquesta col·laboració, Ndavant contribuirà econòmicament a les accions del Banc Farmacèutic i donarà difusió a les seves campanyes mitjançant diversos canals, dirigits a possibilitar als col·lectius vulnerables l’accés a la medicació que necessitin.

El Banc Farmacèutic és una associació barcelonesa sense ànim de lucre que recull medicaments d’una xarxa de farmàcies col•laboradores. Disposa també d’un “Fons Social de Medicaments”, que preveu pagar la medicació d’aquells pacients que no poden fer-los-hi front. L’associació organitza esdeveniments i cerca sensibilitzar a la societat respecte a una problemàtica que afecta a un elevat número de persones en un entorn proper.


 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top