Ndavant gestionarà el manteniment de les instal·lacions de la piscina municipal de Parets

L’empresa catalana Ndavant ha sigut l’adjudicatària del servei de manteniment multitècnic de les instal·lacions de la piscina de propietat municipal de Parets del Vallès.

El contracte cobrirà les àrees de calefacció, climatització, gas, energia solar i prevenció de la legionel·la a les instal·lacions d’aigua calent sanitària de l’esmentada piscina.

La piscina coberta Miguel Luque, inaugurada al 1987, acull el Club de Natació Parets i s’hi fan cursos per a escolars, cursets d’immersió i socorrisme aquàtic.

Ndavant té àmplia experiència en el manteniment d’equipaments esportius, que inclouen dues piscines municipals a Catalunya, sent destacable la piscina olímpica de Lloret, on Ndavant gestiona el manteniment des de fa més de 2 anys.
 

NDAVANT, SOLVÈNCIA I PROFESSIONALITAT PER GRANS EQUIPAMENTS

NDAVANT és una companyia de multiserveis catalana que aporta experiència en neteja, manteniment i eficiència energètica de equipaments municipals: centres educatius, biblioteques, mercats, centres esportius...

És important destacar el compromís social de NDAVANT amb els col·lectius més desfavorits, mercè als acords de col·laboració signats amb Administracions Locals, Generalitat i fundacions.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top