NDAVANT referma el seu posicionament en serveis tècnics a residències per a la gent gran

NDAVANT gestionarà des del començament de l’any 2018 el servei de manteniment preventiu i correctiu per a la residència, casal i centre de dia per a gent gran Segle XX de Reus.

La licitació ha considerat la proposta presentada per NDAVANT com a més avantatjosa, tant en l’aspecte econòmic com de millores addicionals i compromís de cobertura, incloent aquests el manteniment integral de les instal·lacions: Electricitat, climatització, telefonia, PCI, Seguretat, gas, fontaneria, prevenció de legionel·la, parallamps, tractament d’aigua, SAIs, control d’accessos, DDD,...

NDAVANT suma així una nova residència per a la gent gran a la seva experiència en aquest sector específic, tant sensible al confort dels residents. Figuren al portfoli de NDAVANT altres centres residencials, titularitat d’Infraestructures de la Generalitat (Infraestructures.cat) distribuïts per tot el territori català.

Precisament, el model de proximitat i capil·laritat territorial de l’empresa és un dels valors diferencials més apreciats i que permet garantir una resposta adequada en casos d’emergències.

Altres instal·lacions gestionades per NDAVANT al sector sanitari inclouen els edificis de l’organització central del Servei Català de la Salut (CatSalut), a Barcelona, i una àmplia xarxa de centres d’atenció primària de l’ICS, entre d’altres.

L’especialització al sector socio-sanitari permet, conseqüentment, la generació de sinèrgies i l’aprofundiment en les metodologies de manteniment tècnic i d’inspeccions que millor s’adeqüen al funcionament dels centres.


Més info: Carla Rigat | Gerent Manteniment | 682 188 387 | crigat@ndavant.cat | www.ndavant.cat
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top