Ndavant se suma a l’Associació Catalana de Facility Management (ACFM)

L’Associació Catalana de Facility Management (ACFM) ha incorporat aquest novembre una nova empresa associada: la barcelonesa Ndavant Multiserveis, amb presència a tot el territori català.

Ndavant cobreix el segment dels Facility Services, amb línies d’activitat pròpies a totes les àrees: manteniment d’instal·lacions, neteges especialitzades, eficiència energètica, jardineria, seguretat, serveis auxiliars...

Complementa així altres segments representats dins l’ACFM, com són la consultoria, els projectes i la gestió de serveis (Facility Management).


L’ACFM, nou referent al sector 

L’ACFM va ser constituïda a Barcelona al novembre del 2015 i agrupa persones, societats i entitats que ofereixen, promouen o desenvolupen actuacions vinculades al Facility Management.

Entre els seus objectius destaca la visibilització del Facility Management dins el món empresarial, per mitjà de la difusió dels seus models i beneficis. També promoure la formació en aquest camp, assolir el reconeixement oficial de la professió i esdevenir centre de referència reconegut.

La visió que ofereix l’ACFM és comprensiva: aplega enginyeria, arquitectura, disseny, gestió de propietats,  sostenibilitat, serveis de suport als actius, a les activitats i a les persones... A un nivell de detall inferior, es concreta en serveis tan diversos com són la gestió de flotes, les finances, la comptabilitat, la gestió documental, la gestió de residus o els multiserveis.

Àrees diferents que són considerades des del prisma globalitzador del Facility Management, sota el concepte de “gestió dels recursos materials i dels serveis de suport necessaris per al desenvolupament de les activitats d’una empresa o organització”.

Com a mostra de l’interès del món empresarial en racionalitzar aquesta gestió, la màxima autoritat internacional sobre Facility Management, la IFMA, ha quantificat en 7.000 milions d’euros l’estalvi que podria assolir el sector privat espanyol, optimitzant serveis.


Ndavant Multiserveis, especialització i recursos propis 

Ndavant és una companyia multiserveis catalana, especialista en solucions integrals per a edificis i instal·lacions. Opera a les àrees del manteniment de grans equipaments, els serveis energètics, la neteja especialitzada i els serveis auxiliars.

Com a valors diferencials, són destacables:

• Línies d’activitat amb recursos propis
• Flexibilitat i adaptació a les necessitats del client
• Solucions integrals amb un alt nivell de qualitat
• Professionalització i especialització
• Interlocució única, personalitzada i propera
• Innovació, mitjançant l’ús de tecnologia
• Optimització i eficiència
• Gestió local i de proximitat

Per a més informació: Multiserveis Ndavant | Tel. 649 735 447 | Sinué Rodríguez

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top