NEXTRET

contacte directe: Montserrat Soler Alemany
msa@nextret.net
NEXTRET

IT SOLUTIONS

NEXTRET

APPLICATIONS DEVELOPMENT

NEXTRET

LAYER 8

NEXTRET

MANAGED SERVICES

PRODUCTES I SERVEIS

IT SOLUTIONS
Les solucions d’infraestructures proporcionen els entorns tecnològics de sistemes, xarxes i aplicacions estàndards base del funcionament de les empreses.

Som especialistes en Solucions de Datacenter - Infraestructures, virtualització, Comunicacions, Bases de dades, Back up i storage-, Solucions cloud, tant provat com públic o proporcionant serveis al núvol, com amb eines de Govern IT per a la monitorització d’infraestructures, gestió d’Inventariat o de Servei / Ticketing o el esplegament automatitzat de SO’s i aplicacions

APPLICATIONS DEVELOPMENT
Agilitzem i compartim el coneixement a tota l’empresa per a optimitzar els processos de negoci, i millorar la presa de decisions.

Des de solucions per a portals web - corporatius, d’e-commerce i extranet, solucions col·laboratives, per a la gestió de continguts, intranets o altres eines de col·laboració; o solucions empresarials que augmenten la productivitat a través d’aplicacions multidispositiu i d’agilització de tràmits.

LAYER 8
Solucions innovadores que milloren el servei sigui per el canal que sigui garantint una bona entrega i disponibilitat de les aplicacions.

El rendiment de les aplicacions quedarà garantit a través de la monitorització d’experiència d’usuari, web i mòbil amb transaccions sintètiques; de la monitorització del rendiment de xarxes i aplicacions; i de la optimització i governança de la WAN. Més enllà encara, la seguretat de xarxa, cloud, SIM/SEM i el desenvolupament de software segur, juntament amb el tractament de dades amb Big Data i la garantia de qualitat (Quality Assurance) asseguren l’òptim tractament i protecció de les dades.

MANAGED SERVICES
Serveis gestionats que garanteixen que totes les funcionalitats del seu negoci estan disponibles per a usuaris, col·laboradors i clients.

Els seus sistemes quedaran coberts amb els nostres serveis d’administració de sistemes (Serveis d’operació i/o administració d’ infraestructures, sistemes i aplicacions de base, comunicacions i bases de dades o entorns propis de client) o de serveis de suport a l’usuari (Help-desk, suport IT on-site, segon nivell de suport remot o serveis de desplegament de llocs d’usuari). Paral·lelament podrà continuar evolucionant el seu programari amb Desenvolupaments i manteniments d’aplicacions en els que implementarem el cicle de vida complert dels seus projectes, realitzant el manteniment evolutiu i correctiu o inclús amb la direcció tècnica de projectes i serveis

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Serveis de compliment de LOPD i Esquema nacional de Seguretat
Serveis d’administració de sistemes base
Serveis de suport a l’usuari
Projectes d’infraestructures

IT Solutions (AddVante) veure pdf

Infraestructures IT (Generalitat de Catalunya, Delegació Territorial de Girona) veure pdf

IT Solutions (FRIT Ravich) veure pdf

Business Intelligence (Ebro Foods) veure pdf

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top