NISSAN signa un acord amb CIRCUTOR per a la promoció de la mobilitat sostenible

Nissan ha fet un pas més en el seu camí per fer que el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible siguin encara més accessibles per a tothom, en signar avui un acord amb CIRCUTOR, per proporcionar a tots els nous clients de Nissan que apostin per un vehicle elèctric, la instal·lació d'un punt de càrrega a casa o plaça d'aparcament, dins el programa "Instalafácil".

Nissan és conscient de les barreres que existeixen actualment per apropar els vehicles elèctrics i zero emissions als conductors del nostre país. Per aquesta raó la marca ha llançat una nova campanya comercial per a tots els seus clients amb l'objectiu de promoure la difusió dels vehicles elèctrics.

CIRCUTOR, empresa amb més de 40 anys d'experiència en el sector de la tecnologia i la millora de l'eficiència energètica, serà l'encarregada de la gestió per a la instal·lació del punt de càrrega en l'habitatge o a la plaça d'aparcament del client. En cas que sigui necessari, l'empresa també podrà realitzar els tràmits amb la comunitat de veïns.

Ramon Comellas, president de CIRCUTOR, durant l'acte ha comentat: "A CIRCUTOR apostem pel desenvolupament de sistemes d'eficiència energètica que contribueixin a un ús responsable de l'energia. El vehicle elèctric és un gran avanç en aquest aspecte, i ens complau col·laborar amb Nissan per apropar als usuaris del nostre punt de càrrega WallBox eHome, i facilitar l'accés a l'energia, aportant la nostra tecnologia per contribuir a la protecció del medi ambient i la reducció de CO2 ".

El procés per accedir al programa "Instalafácil" és molt senzill, ja que el client només ha d'emplenar una sol·licitud d'instal·lació del punt de càrrega al concessionari, i en 48 hores un instal·lador homologat de CIRCUTOR contactarà amb ell per concertar una visita a els dies següents i lliurar un pressupost. Un cop el client accepta el pressupost de la instal•lació del punt de càrrega de CIRCUTOR (WallBox eHome) i adquireix el seu vehicle elèctric, el tècnic realitzarà la instal·lació del punt de càrrega en el lloc escollit. El cost de la instal·lació se li descomptarà directament de la factura de compra del vehicle, fins a un màxim de 1.000 €.

Nissan ha confiat en l'experiència i les solucions tecnològiques de CIRCUTOR per dur a terme aquest projecte, ja que tant el punt de càrrega com els processos d'instal·lació són totalment compatibles amb la legislació espanyola i europea en termes de seguretat, a més d'haver passat els estrictes controls d'homologació de Nissan.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top