Nou carril bici a la zona industrial de carretera del Mig de l’Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament continua ampliant la participació de la bicicleta en el conjunt de mitjans de transport d’ús habitual a la ciutat i farà un carril bici a la travessia Industrial, en el sector industrial i empresarial de la carretera del Mig. La darrera Junta de Govern Local, que ha tingut lloc a l’agost, en va aprovar inicialment el projecte executiu per un import de 97.000 euros. El projecte preveu l’execució d’un carril bici bidireccional a la travessia Industrial amb una longitud de 825 metres, unint el carrer de Caterina Albert i la rambla de la Marina. Transcorre pel lateral, costat mar, de l’eix anterior, i dona continuïtat al carril bici existent al carrer de Narcís Monturiol, per la banda est, i a l’eix que baixa per la rambla de la Marina fins a Bellvitge, per la banda oest.

També estan en procés de licitació municipal altres carrils bici que es faran al  Districte Econòmic de L’Hospitalet, les obres dels quals podrien començar a l’octubre. Es tracta de l’execució de dos eixos de carril bici marcats pels carrers de la Botànica i de Miguel Hernández, el primer entre els carrers de Joan Carles I i dels Motors, i el segon entre l’avinguda de la Granvia i el carrer dels Motors. En el cas del carrer de la Botànica, es connecta un carril bici existent que baixa pel carrer de Joan Carles I i enllaça amb el que hi ha previst a la cruïlla amb el carrer de Miguel Hernández. Alhora, aquest darrer connectarà un creuament de l’avinguda de la Granvia que duu a l’estació de Bellvitge a través de l’avinguda de Vilanova. Les seccions de pas es faran amb doble carril de circulació independent compatible amb la circulació al sector.

El Pla de mobilitat urbana sostenible de L’Hospitalet (PMUS) té entre els seus objectius augmentar la participació de la bicicleta en el conjunt de mitjans de transport d’ús habitual, tot creant les condicions d’infraestructures, de gestió de trànsit i d’educació viària necessàries per promoure’n la utilització.  D’altra banda, l’aposta de L’Hospitalet per aquest mitjà de transport alternatiu i sostenible s’ha plasmat recentment en l’adhesió del municipi a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top