Nou mapa guia del parc natural de la serra de Collserola

Aquesta nova publicació té un doble objectiu: d’una banda, descriure la xarxa de camins disponibles per a les activitats d’ús públic al Parc Natural i els equipaments i serveis per a la visita, i de l’altra, posar en valor els beneficis que ens aporta aquest espai natural protegit i explicar quines són les bones pràctiques que cal seguir-hi durant la visita.  

És, doncs, una invitació a gaudir del Parc Natural de la Serra Collserola responsablement i a recórrer-lo, de dalt a baix, gaudint dels beneficis que ens aporta el contacte directe amb la natura.

El nou mapa cartografia la xarxa dinàmica d’ús públic que preveu el nou Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat), aprovat a principis del 2021. Aquest pla té l’objectiu d’ordenar l’ús del parc, que es concentra en els espais menys sensibles i, per tant, es compatibilitza amb la conservació de l’espai.

Al mapa hi trobareu una extensa xarxa de pistes, camins i corriols, de vora 400 km, que permeten descobrir el patrimoni natural i cultural d’aquest espai natural protegit. Promou l’accés al parc des dels nou municipis del seu voltant i hi prioritza l’accés amb transport públic. Es complementa, a més, amb el recull d’equipaments i serveis disponibles per a la visita.

La part interior vol servir per destacar els beneficis ambientals d’aquest parc natural, recollits amb una il·lustració infogràfica. S’acompanya del recull de normatives i bones pràctiques durant la visita.
 
Està disponible en format paper als centres del Parc i també en línia a https://www.parcnaturalcollserola.cat/mapa-guia, on a més del mapa hi trobareu ampliada la informació del revers.  
 

Més informació:


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top