Nou programa de microlearnings sobre pressurització

Després de l'èxit dels últims programes de microlearing de SODECA on van assistir més de 200 participants per sessió per conèixer millor temàtiques de qualitat de l'aire interior, arriba ara una nova edició del programa de microlearing de SODECA. Serà el 7 d'octubre i en aquesta ocasió les sessions se centraran en pressurització. Es tracta de tres sessions de mitja hora centrades en els requeriments i solucions de pressurització per vies d'evacuació, a càrrec dels millors especialistes.


Un programa a càrrec d'enginyers especialitzats en control de fums

El proper dia 7 d'octubre s'inaugura el microprograma a càrrec de Miguel García, enginyer de control de fums i HVAC i Responsable de Projectes en SODECA SLU.


3 sessions de 30 minuts a les 16.30h (hora d'Espanya)

Aquesta nova edició de microlearnings consta d'un total de tres sessions centrades en la pressurització per vies d'evacuació: requeriments i solucions, segons els requisits de la norma UNE EN 12101-6.

Sessió 1: 7 d'octubre. Pressurització de vies d'evacuació. Objectius i classes de sistemes: Es defineixen els objectius d'un sistema de pressurització de vies d'evacuació, els espais que s'han de pressuritzar, així com diferents classes de sistema que es defineixen en la norma UNE EN 12101-6 per tal de conèixer els criteris necessaris per al disseny.

Sessió 2: 4 de novembre. Pressurització de vies d'evacuació. Càlcul per al dimensionament de sistema: Es defineixen els processos de càlcul per determinar els cabals necessaris per a les diferents situacions que preveu la norma UNE EN 12101-6 i es realitzen exemples de càlcul, de forma manual i mitjançant l'eina de càlcul de pressurització inclosa en el programari de SODECA QuickFan.

Sessió 3: 25 de novembre. Pressurització de vies d'evacuació. Components de sistema: Es defineixen els requeriments exigits per la norma UNE EN 12101-6 per a cada un dels components que han de formar part d'un sistema de pressurització de vies d'evacuació.
Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a comercial@sodeca.com o visitar la pàgina web www.sodeca.com

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top