Nou punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a la Rambla Sant Sebastià

Santa Coloma de Gramenet s’afegeix a promoció de la mobilitat elèctrica amb la posada en marxa de nou punts de recàrrega a l'aparcament públic de la rambla gràcies a un projecte impulsat des del Consell Comarcal del Barcelonès.

Per donar suport i impulsar el desenvolupament de la mobilitat elèctrica al Barcelonès cal generar una xarxa de punts de recàrrega als carrers de les ciutats i als aparcaments públics. L’Ajuntament de Barcelona ha estat pioner en el desplegament d’aquesta xarxa. Ara les ciutats de Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet s'hi sumen.

Amb aquest objectiu, el Consell Comarcal del Barcelonès i l'Institut Català de l'Energia han impulsat la instal·lació de 49 punts de recàrrega en nou aparcaments soterrats de titularitat pública al Barcelonès Nord i l'Hospitalet de Llobregat amb un cost total de 56.000 euros. Es tracta d'un projecte desenvolupat amb Barcelona Regional, des del convenciment que els aparcaments soterrats són una localització adequada per aquests punts de recàrrega, com a espais accessibles i vigilats, amb oferta mixta, de pupil.latge i rotació. La iniciativa es porta a terme després d’arribar a acords amb les empreses municipals gestores d’aparcaments, com Engestur (a Badalona), Gramepark (Santa Coloma de Gramenet), L’H2010 (L’Hospitalet de Llobregat), Regesa Aparcaments i EUSAB, Sant Adrià de Besòs.

Santa Coloma de Gramenet disposarà de nou punts de recàrrega a l'aparcament soterrat de titularitat pública de la Rambla de Sant Sebastià. Badalona en disposarà de 24; l'Hospitalet de Llobregat, 14; i Sant Adrià del Besòs, 2.

Els punts de recàrrega dels aparcaments disposen d’un endoll del tipus domèstic amb 230V i 16A per a la recàrrega estàndard de vehicles elèctrics o híbrids endollables (motos, turismes o comercials). El sistema de recàrrega funciona amb unes targetes de prepagament.


Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top