Nou vídeo de solucions per a l'evacuació de fums a càmeres frigorífiquesSODECA presenta un nou vídeo molt intuïtiu per resumir els avantatges de les solucions per a l'evacuació de fums a càmeres frigorífiques, amb comportes motoritzades i extractors per a l'evacuació de fums. Una solució homologada segons EN 12101-3, assaig 21/32306-460 amb comporta i extractor per evacuar fums.

Aquesta solució destaca per la seva estanquitat i aïllament, per ser apta per a càmeres de fred i congelat, per l'alt aïllament i per estar homologada.

Una comporta que en combinació amb els extractors de SODECA és adequada per evacuar fums en diferents tipologies d'instal·lacions.CARACTERÍSTIQUES

Les principals característiques de les comportes FRIDGE/FLAP per a la seva instal·lació en cambres frigorífiques són:

• ESTANQUEÏTAT: Altes prestacions d'estanquitat i aïllament, gràcies a la junta perimetral de doble cambra d'aire, s'aconsegueix una estanquitat de Classe D, segons EN 12207.

• INSTAL·LACIÓ: Apta per a temperatures fins a -28ºc

• CONFIABLITAT: Fiabilitat operacional superior als 11.000 cicles amb temps d'obertura i tancament de 30 segons.

• OBERTURA: Un sistema d‟obertura motoritzada amb sistema d‟obertura manual en cas d‟avaria (Model d‟utilitat ES 1 259 375 U) id‟un actuador de cadena amb una fiabilitat operació.

• SENYALITZACIÓ: Finals de carrera amb contactes lliures de tensió per al monitoratge de porta oberta o tancada.

• AÏLLAMENT: El full mòbil es fabrica en xapa lacada d'acer amb poliuretà expandit i injectat a premsa de classe B segons UNE-EN 13501, amb un gruix total d'aïllament de 90mm. Els perfils perimetrals tant del full mòbil com del marc fix són dalumini i disposen de trencament de pont tèrmic.

• ANTICONGELACIÓ: El marc disposa d´una resistència calefactora perimetral de 40W/m que evita la formació de gel.

Per a més informació, https://www.sodeca.es/upload/imgCatalogos/EN/SODECA_FO85_FRIDGE_FLAP_ES.pdf
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top