Nous seminaris de novembre de Mapei

Mapei continua exposant temes que són del màxim interès per als tècnics municipals. Els horaris de les seves sessions són els dimecres a les 17:00 hores, per a que tothom pugui seguir-les amb comoditat.
A continuació, la programació del mes de novembre, amb una breu sinopsi de cada seminari:  


04/11 - Introducció al reforç amb fibra de carboni (FRP) d’estructures de formigó armat i obra de paleta.

L'ús de sistemes de reforç amb fibra de carboni per a estructures existents s'ha anat incrementant durant els últims anys a causa de les seves múltiples prestacions respecte als sistemes tradicionals de reforç. Aquest tipus d'intervencions, que augmenten la vida útil de les estructures i redueixen l'impacte mediambiental que podria suposar tornar a construir-les, donen protagonisme als sistemes FRP per la seva gran versatilitat d'ús, facilitat de manipulació i instal·lació i cost cada dia més competitiu.

Durant aquest seminari web, s'explicaran els sistemes FRP dels quals disposa Mapei i les aplicacions pràctiques de cadascun d'ells, orientant a tècnics i a aplicadors cap a la millor solució per a cada necessitat de reforç específica.
18/11 - Sistemes i solucions d’impermeabilització per a cobertes.

L'evolució dels estils de vida i de l'arquitectura moderna han transformat el concepte de terrasses i cobertes, conjuminant a la seva funció de protecció i de seguretat, autèntics valors d'habitabilitat i qualitat de vida.

Mapei, que sempre està atenta a les necessitats del disseny, ofereix una àmplia i original gamma de sistemes d'impermeabilització, ideals per al seu ús tant en estructures de nova construcció com en la rehabilitació de cobertes existents. Es tracten d'intervencions que poden realitzar-se de manera ràpida i sense especials dificultats, fins i tot amb geometries irregulars i detalls complexos. Solucions que contribueixen a l'objectiu de garantir una impermeabilització fiable, duradora, d'un agradable aspecte estètic i respectuosa amb els principis de sostenibilitat, protecció del medi ambient i de la salut.

A més, la creixent tendència a voler recuperar espais verds en àrees urbanes, ha fet permès crear cobertes per a la realització d'horts i jardins, els quals contribueixen a reduir de manera eficaç el fenomen Illa de Calor. Per a això, Mapei compta amb sistemes de productes tecnològicament avançats, que compleixen les normes europees vigents en la matèria (CEN/TS 14416) i han estat testats per qualificats instituts internacionals. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top