Nous webinars de Mapei per a l'octubre

Mapei Academy proposa nous webinars per a aquest mes. L'horari de les sessions serà els dimecres a les 17:00 hores, perquè els tècnics puguin seguir-les amb comoditat.

A continuació detallem una breu sinopsi de cada seminari:


07/10 - La Col·locació de ceràmica de gran format en façana.

La tecnologia de construcció per a la instal·lació de rajola en façana ha estat molt utilitzada des de meitat de segle XX en endavant. A dia d'avui, gràcies a la innovació en la producció de materials ceràmics, les empreses de fabricació de ceràmica produeixen rajoles gradualment més i més grans; realitzant productes de gran format que aporten un valor estètic notable, però amb els quals cal tenir en compte les sol·licitacions que comporten.
En aquest seminari es podran veure els requeriments per a una correcta col·locació, tenint en compte les normes UNE 138.002 i UNE-EN 12004, i basant-se en l'experiència que MAPEI ha madurat al llarg dels anys. També s’exposaran els diferents sistemes que té MAPEI per adaptar la col·locació als diversos suports existents, com arrebossats, panells termoaïllants, de fibrociment, etc.

Inscripcions: https://register.gotowebinar.com/register/2241560471605843723
21/10 - La reforma de casa teva de forma àgil i ràpida, amb sistemes "FAST TRACK READY SYSTEM" de MAPEI

El canvi en les tendències i prioritats actuals de la societat ha comportat un augment en la connexió de reformes. Respondre adequadament a les necessitats que aquest fet comporta, de forma àgil i eficaç, és una tasca que revesteix una gran importància per a tècnics i professionals de sector.

Per facilitar la tasca d'arquitectes, aparelladors i interioristes, en Mapei ha tingut en compte les complexitats i singularitats dels projectes de reforma, desenvolupant solucions constructives completes, d'aplicació i posada en servei ràpides, que donen resposta i compleixen amb els diferents requeriments i prestacions exigits.

Els sistemes estan compostos per productes amb tecnologia Fast Track, que permet l'execució de superfícies transitables i la posada en servei de la instal·lació en el mateix dia.

En tots ells preservant la qualitat de l'aire interior i la salut dels usuaris. Els materials emprats en les reformes han d'oferir una molt baixa emissió de substàncies orgàniques volàtils, reduint així la concentració de substàncies químiques contaminants que puguin danyar la qualitat de l'aire i la salut de les persones.

Inscripcions: https://register.gotowebinar.com/register/5198362743104970000
Jornades Mapei juntament amb el Gremi de Constructors de Barcelona, ACE i APYCE

A més dels seminaris organitzats per MAPEI ACADEMY, hi haurà dues jornades tècniques de formació programades en col·laboració amb el Gremi de Constructors de Barcelona, l'Associació de Consultors d'Estructures de Catalunya ACE i l'Associació de Consultors d'Estructures de Llevant APYCE:


1. REFORÇ DE SOSTRES AMB microformigó D'ALTES PRESTACIONS I MÍNIM GRUIX

2020.10.15, dijous de 9 a 10:30 h per videoconferència Zoom

OBJECTIU DE LA JORNADA:

Presentar la NOVA TECNOLOGIA DE MORTERS de molt altes resistències amb un mínim gruix idoni per al REFORÇ ESTRUCTURAL DE FORJATS.

PROGRAMA:

Ponent: Pedro Angel Fusta, (ICCP) Mapei Spain, SA
- Introducció
- Definició de la tecnologia HPFRC
- Característiques dels materials
- Posada en obra

Ponent: Juanjo Moreno, ACE
- Programa de Càlcul
- Referències d'Obra

Inscripcions Jornada del dia 15: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tB78EspOTg26Gy9fXKy-YA


2. REFORÇ DE PILARS I BIGUES AMB microformigó D'ALTES PRESTACIONS I MÍNIM GRUIX

2020.10.22, dijous de 9 a 10:30 h per videoconferència Zoom

OBJECTIU DE LA JORNADA:

Presentar la NOVA TECNOLOGIA DE MORTERS de molt altes resistències amb un mínim gruix idoni per al REFORÇ ESTRUCTURAL DE PILARS I BIGUES

PROGRAMA:

Ponent: Pedro Angel Fusta, (ICCP) Mapei Spain, SA
- Introducció
- Definició de la Tecnologia HPFRC
- Característiques dels materials
- Posada en obra

Ponent: Alfonso Gómez, APYCE
- Programa de Càlcul
- Referències d'Obra


Inscripcions Jornada del dia 22: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hog8tr1PQDuHSpw5U5LbAw 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top